Elena Udrea a petrecut Crăciunul în familie. Fostul ministru al Turismului: ”Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!” FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
26/12/2019, 10:44
Elena Udrea a petrecut Crăciunul în familie. Fostul ministru al Turismului: ”Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!” FOTO GALERIE FOTO
Elena Udrea, mesaj pentru fani în prima zi de Crăciun. Sursa foto: Facebook.com

Elena Udrea a început să fie din ce mai activă pe rețelele de socializare de când a revenit în țară. Fostul ministru al Turismului a postat în ziua de Crăciun o fotografie în ton cu sărbătorile de iarnă și le-a urat internauților „Crăciun fericit!”.

Elena Udrea, activă pe rețelele de socializare în ziua de Crăciun

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, nu și-a uitat fanii în prima zi de Crăciun. Fostul politician a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie în ton cu sărbătorile de iarnă. VEZI FOTO

Totodată, Elena Udrea nu a uitat să le transmită internauților celebra urare: „Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!” Reacțiile nu au întârziat să apară, iar postarea fostului ministru a strâns peste 100.000 de comentarii, dar și numeroase aprecieri.

Care a fost ținuta pe care a purtat-o Elena Udrea pe 25 decembrie

Elena Udrea s-a fotografiat alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov, și de fetița ei, Eva Maria. Cei trei apar în fața semineului, cu zâmbetul pe buze. Detaliul care poate fi observat din fotografie este chiar ținuta fostului politician.

Fostul ministru al Turismului a optat pentru o rochie de culoare roșie din dantelă și ciorapi în aceeași nuanță. Elena Udrea s-a asortat cu fetița ei care a avut o rochie de aceeași culoare.

Iubitul Elenei, Adrian Alexandrov nu a fost în ton cu spiritul Crăciunului, acesta optând pentru o pereche de blugi și un tricou, ambele de culoare închisă.

Elena Udrea a renunțat la statutul de refugiat și s-a întors „acasă”

Elena Udrea a anunțat că a revenit în România tot pe contul de Facebook. Pe 8 iulie 2019 fostul ministru al Turismului intra pe teritoriul țării noastre pe la vama Giurgiu. Fostul politician a renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica pentru a reveni „acasă”.

„Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare. 

Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi”, a scris Elena Udrea când a revenit în țară, pe pagina de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×