Elena, omorâtă în bătaie de soț! A lăsat 5 copii în urmă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/10/2018, 12:21
Elena, omorâtă în bătaie de soț! A lăsat 5 copii în urmă
Elena este femeia care a lăsat în urmă 5 copii

Elena a fost una din femeile abuzate fizic de soții ei, iar din păcate, și-a și găsit sfârșitul între „corecțiile” acesteia, lasând 5 copii fără mamă. Din păcate, în România, una din trei femei sunt agresate chiar de soții acestora, cei care ar trebui să fie stâlpii familie, și cei care ar trebui să aducă echilibrul între relația de cuplu și copii.

Numeroase campanii au fost aduse în țară pentru a le proteja drepturile, și tocmai pentru a nu sfârși ca Elena…ca multe altele de fapt. Violența asupra femeii încă reprezintă o problemă serioasă, o realitate brutală a societății. Nenumărate femei, în special din spațiul rural, își găsesc sfârșitul astfel, unele dintre ele condamnându-se singure la tăcere, la fel ca și în cazul Elenei.

Elena a închis ochii bătăilor soțului, lăsând 5 copii în urmă

Elena a provenit dintr-o familie fără noțiunea dragostei părintești, așa că a făcut ce a crezut mai bine pentru propria familie. Aceasta a făcut cinci copii și a sperat în fericire alături de soțul ei. Recent, cazul ei de dăruire orbească în iubire a devenit viral din cauza finalității acesteia. Asociația „Glasul Vieții” a încercat să o salveze, însă Elena n-a dat voie nimănui să șite că suferă și că locuiește în casă cu propriul călău.

„Ea a fost … Elena. În urmă cu aproape un an, după o vizită făcută la domiciliu pentru evaluarea și includerea în programele noastre, se mărturisea, după ce ne-a cerut să promitem că nu vom spune nimănui, că este bătută frecvent.

Elena, femeia abuzată de soț, alături de unul din cei 5 copii
Elena, femeia abuzată de soț, alături de unul din cei 5 copii

La Paște am găsit-o cu maxilarul prins în sârme, mâncând cu paiul, după o bătaie cu ciocanul primită de aceeași fiară pentru că nu a găsit suficienți bani de băutură. Ne-am încălcat promisiunea, am vorbit cu autoritațile locale. Răspunsul a fost unul ,,profund birocratic”: NU PUTEM FACE NIMIC!”

Elena, ultimul sacrificiu fără margini

„Azi noapte, după ce am văzut lacătul pe ușă și crucea din cimitir, mai întâi de toate, m-am rugat Domnului Hristos să vindece sufletelele strivite de groază și de durere ale copilașilor rămași orfani. M-am gândit, mai apoi, la câtă durere, lacrimi și teamă a îndurat Elena până a fi ucisă de un individ adăpostit de lege.
Într-o țară europeană, într-o comunitate în care sunt plătiți cu foarte mulți bani funcționari care ar trebui să o proteje, mame ca Elena sunt zilnic batjocorite și ucise.

Copiii Elenei
Copiii Elenei

Domnilor Parlamentari, Domnilor Judecători, Doamna Ministru de Interne, Domnilor Funcționari, înainte de a vă calcula și legiui pensii speciale de zeci de mii de lei, gândiți-vă vă rog că în fața lui Dumnezeu, Elena și toate mamele ca ea, vă vor acuza de impotență funcțională, de indiferenta, iar Dreptul Judecător nu se va lăsa mituit sau amăgit de ,,vicii de procedură”!

Va cer în numele lui Dumnezeu și al tuturor mamelor și copiilor batjocoriți la adăpostul legii, să schimbați odată aceste legi imbecile, pentru care vă încasați salariile, în timp ce cimitirele se umplu de cruci! Urmează cealaltă Elenă?  Să vă ierte Dumnezeu!”, acesta a fost mesajul celor care au încercat să o facă să își schimbe viziunea asupra vieții de familie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×