Hărţuirea sexuală, sport mondial! 450 de actriţe din Suedia spun că au fost abuzate! Bătăiosul Steven Seagal este acuzat şi el!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
10/11/2017, 15:53
Hărţuirea sexuală, sport mondial! 450 de actriţe din Suedia spun că au fost abuzate! Bătăiosul Steven Seagal este acuzat şi el!

Peste 450 de actriţe au denunţat joi într-o scrisoare deschisă ce include numeroase mărturii, hărţuirea sexuală, agresiunile şi „cultura tăcerii” din industria cinematografică şi a teatrului din Suedia, informează AFP. Cam în acelaşi timp, unul dintre marii actori de acţiune din America era acuzat de o actriţă tot de hărţuire sexuală!

Semnatarele textului, în număr de 456 , au criticat „cultul geniului” care domneşte în industria artelor scenice din epoca lui Ingmar Bergman, un cineast pe cât de exigent pe atât de apreciat, şi care îi lasă nepedepsiţi pe agresori „atât timp cât ceea ce ei creează este glorificat şi considerat un act de o înaltă valoare artistică”.

„Actorii şi regizorii consideraţi genii sunt susţinuţi de această industrie, fără să conteze ceea ce ei le fac colegelor lor”, au scris actriţele semnatare, în rândul cărora se remarcă Lena Endre (cunoscută din miniseria TV „Cele mai bune intenţii” şi trilogia cinematografică „Millennium”), Sofia Helin („The Bridge”) şi Ruth Vega Fernandez („Kyss mig”).

Steven Segal, acuzat de hărţuire sexuală!  „…îşi descheia pantalonii de piele”

La Hollywood, soclul unei alte legende a filmelor de acţiune este puternic zdruncinat de acuzaţiile de hărţuire sexuală!  Actriţa Portia de Rossi s-a alăturat altor femei care au fost victime ale hărţuirii sexuale la Hollywood, relatând pe reţelele de socializare experienţa neplăcută pe care a avut-o cu actorul şi regizorul Steven Seagal, relatează joi EFE.

Potrivit dezvăluirilor pe Twitter ale actriţei născute în Australia, în 1973, ea a participat la o audiţie cu Seagal, în biroul acestuia, deşi nu a dat detalii privind data sau locaţia unde s-au petrecut faptele. „Mi-a spus cât de importantă este chimia în afara ecranului, în timp ce îşi descheia pantalonii de piele”, a povestit actriţa, care este soţia cunoscutei prezentatoare de televiziune Ellen Degeneres.

De Rossi a plecat în fugă din birou şi l-a sunat pe impresarul ei care s-a limitat să-i spună: „Ei bine, nu ştiam dacă era sau nu genul tău”. În urmă cu câteva zile Julianna Margulies, actriţa din serialul ‘The Good Wife’, a povestit într-un program radiofonic o experienţă similară cu Steven Seagal, în anii 90, în camera de hotelul unde era cazată la New York. „Am scăpat teafără, nu ştiu cum. Am ţipat ca să pot pleca de acolo”, a explicat Margulies.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×