Crimă oribilă la Suceava! Și-a ucis soția, dar nu a putut șterge urmele!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
19/06/2018, 15:02
Crimă oribilă la Suceava! Și-a ucis soția, dar nu a putut șterge urmele!
Crima oribila din Suceava a socat comunitatea

Întâmplare ruptă din filmele de groază a avut loc în Suceava! Un bărbat de 57 de ani şi-a omorât soţia, apoi a încercat să-i dea foc pentru a ascunde teribila faptă.

Conform obiectivdesuceava.ro, un bărbat de 57 de ani, din Broşteni, judeţul Suceava, Bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice i-a tăiat gâtul soţiei sale, apoi a încercat să dea foc la întreaga locuinţă pentru a îşi ascunde fapta îngrozitoare. Nu a reuşit şi a mers la poliţie, unde a relatat că soţia sa este moartă în casă.

I-a tăiat gâtul soției, apoi a vrut să-i dea foc

În urma investigaţiilor a reieşit faptul că pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, bărbatul de 57 de ani pe nume Constantin Rotariu – Candrea a luat un cuţit cu care şi-a înjunghiat soţia în gât. Ulterior, din disperare, a încercat să dea foc la casa în care se afla soţia sa moartă, pentru a ascunde orice urmă, însă nu a reuşit să îşi pună planul în aplicare. Principalul suspect a fost reţinut şi urmează să fie prezentat la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×