Elena Gheorghe, petrecere de zile mari! Cum s-a îmbrăcat Oana Roman, la marele eveniment

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
23/09/2018, 21:31
Elena Gheorghe, petrecere de zile mari! Cum s-a îmbrăcat Oana Roman, la marele eveniment GALERIE FOTO
Elena Gheorghe, la filmarea noului ei videoclip

Elena Gheorghe a avut parte de două evenimente minunate în aceeași zi: ziua fetiței și ruperea turtei sale. Amelie Nicole, căci așa o cheamă pe micuța cântăreței, a fost extrem de emoționată astăzi pentru că a trebuit să-și aleagă de pe tavă lucruri care-i vor croi destinul, după cum spune tradiția românească. Cu ocazia acestui dublu eveniment, Elena Gheorghe a decis să organizeze o petrecere mare, însă pe repede înainte. Întrebată de jurnaliștii de la Viva cu o zi înainte de marele eveniment, mămica părea destul de nesigură în privința unor detalii. Se pare că vedeta alesese locul, îl împărțise în două: pentru copii și adulți, însă nu nu știa dacă ea va cânta sau nu.

Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la petrecerea fiicei Elenei Gheorghe?

Elena Gheorghe a avut o petrecere de zile mari,.
Oana Roman, alături de sora Elenei Gheorghe, la petreceere

”Ne-am simțit foarte bine la botezul fetiței noastre, atât noi cât și invitații, drept urmare am ales aceeași sala de evenimente și pentru ruperea turtei și aniversarea de 1 an a lui Amelie Nicole! Sala o vom împărți în două, o jumătate va fi pentru copii, cu animatori, ateliere de creație și magicieni, iar cealaltă jumătate pentru adulți. Va predomină muzică machedoneasca și populară. Eu nu știu încă dacă voi cânta sau nu la eveniment”, a declarat Elena, conform sursei citate mai sus.Totodată, cântăreața a mai dezvăluit și că petrecerea va fi una restrânsă. ”Vor fi în jur de 70 de persoane”, a încheiat artista.

Citește și: Elena Merișoreanu, reacție despre Nicolae Botgros și idila lui cu colega sa de breaslă

Citește și: Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale! Cum s-a îmbrăcat la eveniment

Citește și: Silvia Dumitrescu, în costum de baie la 58 de ani! Cum arată artista

Una dintre puținii care au participat la marele eveniment a fost și Oana Roman. Prietenă de ani buni cu Elena Gheorghe, a onorat cu drag invitația vedetei. Fosta preentatoare de televiziune a fost îmbrăcată într-o rochie roșie, cu volane ce-i acoperă brațele, alături de un plic și niște sandale negre. La scurt timp de la ajungerea ei la locație, a postat o fotografie pe contul ei de instagram, cu o descriere în care îi ura toate cele bune Elenei și fiicei ei. ”Aceeași zi, o nouă petrecere! La mulți ani Amelie Nicole! Să-ți fie fata mega fericită și sănătoasă!”, a scris fiica fostului premier.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×