El e noul ginere al lui Adi Minune? Fiica cea mică a manelistului, imagini incendiare pe internet

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/09/2018, 17:07
El e noul ginere al lui Adi Minune? Fiica cea mică a manelistului, imagini incendiare pe internet GALERIE FOTO
Adriana Simionescu este fiica lui Adi Minune, celebrul manelist

Fiica cea mică a lui Adi Minune arată deja ca o domnișoară în toată regula. Deja tânără femeie, trebuie să aibă și un iubit. Așa că toți se întreabă cine este norocosul ginere al menelistului. Iată imaginie incendiare deja apărute pe internet. Adriana, căci despre ea este vorba, este fiica mijlocie a artistului. Aceasta nu a fost în ochii presei le fel de mult ca sora ei, deja cunoscută în lumea bună a Bucureștiului, Carmen.

Aflată într-o perioadă frumoasă a vieții, iubește un băiat cu care se și fotografiază pe rețelele de socializare. Chiar dacă fata a picat Evaluarea Națională, luând o notă de 4.95, se pare că a trecut peste acel episod cu bine, iar acum se bucură de adolescență.

Fiica cea mică a lui Adi Minune îi va aduce curând acestuia un ginere?

Adi Minune are un posibil ginere
Adriana Simionescu, alături de iubitul ei

Adriana Simionescu a postat fotografie pe contul personal de Instagram, alături de cel care i-a furat inima. Împreună cu poza, a adăugat și o descriere care arată lumii cât de fericită este lângă iubitul ei. ”Fericirea într-o singură poză”, a scris fiica lui Adi Minune. De asemenea, gestul ei nu a fost neapreciat de cel care acum îi aduce fericire, după spusele ei.

Băiatul a comentat, spunând că la rândul lui o iubește. În josul postării, mulți admiratori sau prieteni ai ei au comentat urându-le să le țină mult relația. ”Foarte frumos cuplu! Mă simt mândră că am ajutat la formarea lui!”, „Să vă ţină, fraţii mei frumoşi!”, „Iubiţii mei!”, „Nu îmi vine să cred ce văăăăd! Te-ai îndrăgostit, nepoţele! Bravo! Mulţi pupici!”, „Să vă ţină, sora mea! Să fiţi fericiţi”, „În sfârşit ai dat şi tu de bine! Aşa te vreau! Ţine capul sus! Ai grijă de tine, te pup!”, sunt comentariile.

Adi Minune are un posibil ginere!
Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, alături de iubitul ei

Citește și: Andreea Marin, apel disperat! ”Tuturor celor care se consideră prietenii mei!”

Citește șiViorica Dancilă, demisie pe caz de boală! Ipoteză șoc: Victor Negrescu i-ar lua locul

Citește și:  Vremea în București marți 18 septembrie. Temperaturile de toamnă își fac ușor simțită prezența

Dacă în ceea ce privește dragostea, fata stă bine, pe plan profesional lucrurile sunt abstracte, dar ce este cert e faptul că talentul muzical al tatălui său s-a dus la toți copiiu lui, implicit și la ea. Adriana este pasionată de muzică, iar, ca să-și consolideze pasiunea, a aplicat la Liceul de Muzică ”Dinu Lipatti” din București. Poate dorința arzătoare a fetei de va îndeplini când va crește mai mult, căci visul ei este să devină cântăreață.

Despre Carmen, fiica cea mare a manelistului Adi Minune

După ce Carmen Simionescu și-a dorit o schimbare în ceea ce privește cariera ei, a și facut-o. Aceasta și-a schimbat numele de scenă în Karmen, pentru o mai bună sonoritate printre marile nume de pe scena românească. Acum, fata scoate melodii care încântă publicul în țară, dar care ajung și peste hotare. Una dintre piesele de suflet ale ei este ”Viciul meu”, care se poate spune că a propulsat-o în sufletele celor care-i ascultă muzica.

Întrebată despre ce exprimă piesa, aceasta susținut că se rezumă la un subiect pe care-l căutăm de când ne naștem și până când murim: iubirea. ”Viciul meu’ este definitia acelei iubiri care arde atat de tare, incat dragostea devine dependenta. Vicii avem cu totii, insa cel mai des intalnit este iubirea. Ma regasesc in piesa foarte mult, iar aceasta colaborare cu Achi am atras-o cu puterea mintii. Este un producator, songwriter, lead coach si interpret genial. Lucram de ceva timp in acelasi studio la ATOM si este o placere de fiecare data atunci cand arta isi spune cuvantul si magia se inampla”, a spus cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×