El Chapo, probleme fără număr! Șefa asasinilor săi a fost găsită moartă

Alex Năstase   
în Stiri mondene
18/09/2019, 15:01
El Chapo, probleme fără număr! Șefa asasinilor săi a fost găsită moartă GALERIE FOTO
Claudia Ochoa Felix a fost găsită moartă în pat. Sursa foto + facebook

Probleme fără număr pentru El Chapo! Claudia Ochoa Felix, un model care ar fi fost şefă a asasinilor traficantului, supranumită şi „Kim Kardashian a crimei organizate”, a fost descoperită moartă în patul iubitului, într-un apartament din oraşul mexican Culiacan. Femeia, cunoscută şi ca „Împărăteasa Antrax”, este bănuită că ar fi coordonat mai multe asasinate pentru cartelul Sinaloa, fapte pe care întotdeauna le-a negat.ț

El Chapo, probleme fără număr!

Vă readucem aminte că celebrul cartel al crimei a fost condus de El Chapo, înainte ca acesta să fie extrădat și închis într-un penitenciar de maximă securitate din Statele Unite ale Americii. Conform primelor informații, Felix a fost descoperită decedată într-o casă din Isla Musala, orașul Culiacan, din nord-vestul statului mexican Sinaloa. Femeia în vârstă de 35 de ani a murit din cauza unor complicaţii pulmonare, mai precis aspirarea unor obiecte străine, precum fluide, în plămâni, care determină sufocarea şi decesul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Chiar iubitul ei a fost cel care a descoperit-o decedată pe femeie. Tot el a fost cel care a anunţat autorităţile. O anchetă a fost deschisă, iar oamenii legii, care au spus că în corpul victimei au fost găsite urme de alcool şi alte substanţe, așteaptă și rezultatul autopsiei. Modelul ar fi avut o relaţie cu Jose Rodrigo Arechiga, cunoscut ca „El Chino Antrax” (Antraxul Chinez), care a condus cartelul Anthrax, asociat cu cartelul Sinaloa Cartel, înainte de a fi încarcerat.

El Chapo, probleme fără număr! Claudia Ochoa Felix
Claudia Ochoa Felix era şefa asasinilor lui El Chapo. Sursa foto – facebook

Șefa asasinilor lui El Chapo a fost găsită moartă

De remarcat că despre tânără se știe că ar fi fost căsătorită cu un traficant de droguri din cartelul Sinaloa, cu care ar fi avut trei copii. În 2016, aceasta a devenit celebră după ce a pozat cu o armă AK-47 de culoare roz, alături de gărzi de corp mascate şi înarmate. După arestarea lui El Chino Antrax, Felix a devenit liderul grupului acestuia şi urma ordinele cartelului Sinaloa. Vă reamintim că regele drogurilor, Joaquin Guzman, poreclit El Chapo a fost pedepsit de o instanţă federală din districtul Brooklyn, New York la închisoare pe viaţă plus 30 de ani, pentru trafic de droguri şi mai multe conspiraţii în vederea comiterii unor crime.

De remarcat că Guzman fusese declarat vinovat în februarie, după un proces cu juraţi. De remarcat că la ultima audiere pentru stabilirea pedepsei, El Chapo a declarat instanţei, prin intermediul unui translator, că detenţia sa în Statele Unite este “o tortură psihologică, emoţională şi mintală, 24 de ore pe zi”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×