Decizie radicală luată de fiica lui El Chapo. Puțini se așteptau să facă bani din asta!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/02/2019, 14:42
Decizie radicală luată de fiica lui El Chapo. Puțini se așteptau să facă bani din asta! GALERIE FOTO
Celebrul traficant de droguri El Chapo va avea propria sa linie de haine

Fiica celebrului traficant de droguri ”El Chapo” face bani de pe urma renumelui tatălui său! Alejandrina Gisselle Guzmán, unul dintre cei 10 copii ai lui Joaquín „El Chapo” Guzmán, a început recent promovarea unei linii de îmbrăcăminte și accesorii, El Chapo 701, pe social media.

Fata lui El Chapo vrea să înregistreze marca El Chapo și El Chapo Guzmán, potrivit The Daily Mail. Așadar, fanii celebrului mafiot vor putea să cumpere de pe Internet tricouri, blugi, cămăși, sombreros, pantofi, accesorii și lichior marca El Chapo 701! Produsele vor fi vândute online, pe un site creat la începutul acestei luni. Site-ul respectiv îl descrie pe El Chapo drept un „vânzător umil de portocale cu multe țeluri și ambiții mari“.

Fiica lui El Chapo vrea ca porecla tatălui său să devină marcă înregistrată pentru haine

Planul de afaceri pus la punct de fiica lui ”El Chapo” vine la doi ani după ce o companie de îmbrăcăminte din Los Angeles a avut un succes nebun după ce a scos la vânzare un tricou ca cel purtat de traficant într-o fotografie publicată de revista Rolling Stone.

El Chapo haine
Pe Internet puteti gasi haine si lichior marca El Chapo

Liderul cartelului de droguri din Mexic, Sinaloa, Joaquín Guzmán Loera, cunoscut sub numele de El Chapo (Micuțul – n.r.), are 57 de ani și a fost arestat, după ani de căutări și o vânătoare îndelungată a autorităților. Cartelul Sinaloa exportă la scară industrială cocaină, marijuana, heroină și metamfetamină în America și este responsabil pentru jumătate dintre narcoticele ilegale care trec granița în fiecare an. Guzman a fost caracaterizat de Departamentul Trezoreriei americane ca fiind „cel mai puternic traficant de droguri din lume” și după uciderea lui Osama bin Laden, în urmă cu trei ani, a devenit cel mai căutat fugar de pe planetă.

Cartelul pus la punct de el se pare că operează în 50 de țări din America, Europa, Australia și Asia! A fost acuzat de trafic de droguri, spălare de bani și conspirație pentru a comite o crimă, iar acum ar putea fi condamnat la închisoare pe viață, în Statele Unite ale Americii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×