Cum arată Emma Coronel Aispuro, soția lui El Chapo, cel mai mare traficant de droguri din istoria omenirii

Victor Anghel   
în Stiri mondene
22/12/2018, 17:25
Cum arată Emma Coronel Aispuro, soția lui El Chapo, cel mai mare traficant de droguri din istoria omenirii GALERIE FOTO
Cum arată Emma Coronel Aispuro, soția lui El Chapo, cel mai mare traficant de droguri din istoria omenirii

Cele mai recente imagini cu Emma Coronel Aispuro, soția lui El Chapo, sunt de la ultimul termen în procesul în care traficantul mexian este judecat în Statele Unite. În momentul în care a văzut-o pe partenera lui de viață împreună cu gemenele pe care le au împreună, El Chapo a izbucnit în plâns în fața celor care îi vor decide soarta. În plus, este pentru prima dată în ultimele patru luni când traficantul de droguri își vede fiicele.

El riscă închisoarea pe viață, astfel că armata de avocați pe care o are încearcă să impresioneze juriul prin orice metode. „Plângea în mod vizibil, avea ochii roșii și se ștergea la ei”, a povestit avocatul său, relatează presa internațională.

Emma Coronel Aispuro, soția lui El Chapo, a venit la proces cu cele 2 fiice

În vârstă de 29 de ani, Emma Coronel Aispuro și-a făcut apariția la ultimul termen al procesului soțului ei îmbrăcată jeanși, o cămașă asimetrică în carouri, la care și-a asortat pantofii negri. Gemenele pe care i le-a dăruit temutului traficant de droguri au purtat haine la fel: bluze albe, fuste de blugi și sandale. Rămâne de văzut dacă lacrimile lui El Chapo i-au impresionat pe oamenii legii mai ales că el este acuzat de fapte abominabile. Abia în luna martie a anului viitor va fi dată sentința în cazul său.

„Media l-a făcut faimos și vrea să-l țina acolo pentru că imaginea lui vinde. Cred că orice soție ar face, în locul meu, același lucru, când soțul ei s-ar găsi într-un moment dificil. Într-un fel sau altul, el știe că îl susțin și îi sunt alături. Sinceră să fiu, cred că lui îi place puțin această faimă”, a declarat Emma Coronel Aispuro în primul interviu acordat după ce El Chapo a fost arestat. În cadrul interviului acordat celor de la Telemundo, soția lui El Chapo a mai spus că „nu a făcut niciodată ceva ilegal în prezența mea”.

Soția lui El Chapo, Emma Coronel Aispuro, împreună cu gemenele

În absența soțului ei, care este încarcerat într-o închisoare din SUA, Emma Coronel Aispuro este cea care coordonează afacerile familiei. Bruneta este cu 32 de ani mai tânără decât El Chapo și a devenit soția lui în 2006, pe când ea avea doar 17 ani.

Emma Coronel Aispuro, soția lui El Chapo, este fiica unui fost „colonel” de-ai soțul ei. „Regina cocainei”, cum a fost numită, a câștigat un concurs de Miss în Sinaloa și s-a căsătorit la scurt timp după acest moment cu El Chapo. Presa de peste hotare a relatat că temutul traficant de droguri a mers acasă la tatăl tinerei cu sute de oameni înarmați ca să anunțe că se însoară cu fiica sa.

Pe numele din buletin Joaquin Archivaldo Guzman Loera deține o mare parte din piața de narcotice de pe mapamond. „Regele Cocainei” are un imperiu de 4 miliarde de dolari. El Chapo este porecla celui mai mare traficat de droguri din lume în acest moment și în ultimul deceniu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×