Cel mai mare traficant de droguri, El Chapo, a început să plângă în sala de judecată

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/12/2018, 16:54
Cel mai mare traficant de droguri, El Chapo, a început să plângă în sala de judecată
El Chapo, traficant de droguri, în lacrimi la sala de judecată!

El Chapo, cel mai mare traficant de droguri din istorie, a început să plângă în timpul procesului, datorită vederii fiicelor sale. Traficantul mexican a primit vizita celor două fetițe gemene pe care le are cu Emma Coronel la ultimul termen al procesului.

În momentul în care le-a văzut, după mai bine de 4 luni de zile, bărbatul a fost cuprins de lacrimi. ”Plângea în mod vizibil, avea ochii roșii și se ștergea la ei”, a specificat chiar avocatul său. Joaquin Guzman, pe numele său real, a avut parte de un șoc în timpul procesului, din partea procurorilor. Pe data de 3 ianuarie vor fi relaute alte audieri în procesul său.

El Chapo, în lacrimi la sala de judecată!

Joacquim Guzman, El Chapo, așa cum este cunoscut traficantul de droguri, a izbucnit în lacrimi după ce fetițele sale gemene au intrat în sala de judecată. Rămâne de văzut dacă judecătorii vor ține cont de acest moment emoționant sau nu, deși faptele cumplite înfăptuite de acesta sunt cam greu de trecut cu vederea.

 El Chapo a ascuns 30 de tone de cocaină!

El Chapo a ocnstruit o fabrică de conserve în Mexic, se pare că La Comadre, care se ocpa de comerțul ardeilor Jalapenos, care erau băbați în conserve, erau defapt conserve pline de cocaină. Traficanții lui El Chapo foloseau la un transport aproape 3.000 de conserve pline de cocaină. În acest context, 25-30 de tone de droguri treceau granița.

El Chapo
El Chapo

Valoarea acestora se ridica la 400-500 de mii de dolari. De asemenea, fostul locotenent al lui El Chapo, Miguel Angel Martinez, a confirmat, după ce a fost capturat anul trecut, că deseori muncitorii se intoxicau din cauza prafului din aer.

Emma Coronel, soția lui El Chapo: „Nu a făcut niciodata ceva ilegal în prezența mea”

Emma Coronel Aispuro, soția celui mai mare traficant de droguri, El Chapo, a vorbit într-un interviu pentru Telemundo despre partenerul său de viață. „Cred ca orice soție ar face, în locul meu, același lucru, când soțul ei s-ar găsi într-un moment dificil. Într-un fel sau altul el știe că îl susțin și îi sunt alături. Sinceră să fiu, cred că lui îi place puțin această faimă. Media l-a făcut faimos și vrea să-l țină acolo pentru că imaginea lui vinde”, a declarat soția traficantului de droguri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×