Atac cu bomba, comis de traficanții de droguri. Explozia ar fi avut-o ca țintă pe fiica lui Trump

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 09:54
Atac cu bomba, comis de traficanții de droguri. Explozia ar fi avut-o ca țintă pe fiica lui Trump
A avut loc un atac cu bomba în Guadalajara, Mexic. Ținta ar fi fost Ivanka, fiica lui Trump

Un atac cu bomba a fost comis de traficanții de droguri! Ținta ar fi fost fiica lui Trump. Totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă seară, 29-30 noiembrie, la consulatul american de la Guadalajara, în vestul Mexicului. Dispozitivul exploziv nu a avut nicio urmare, căci nu s-au soldat victime ori pagube materiale.

Conform autorităților, explozia a avut loc cu doar câteva ore înainte de învestirea noului președinte Andres Manuel Lopez Obrador, în Mexic. Acesta se afla în prezența vicepreședintelui american Mike Pence și a fiicei președintelui Trump, Ivanka Trump.

atac cu bomba tinta fiica lui trump
Donald Trump, alături de fiica sa

Atac cu bomba în Mexic. Ținta ar fi fost Ivanka, fiica lui Trump

Parchetul local a anunțat pe Twitter că investigațiile în legătură cu acest eveniment sunt făcute de autoritățile federale. ”Investigațiile sunt efectuate de autoritățile federale”, a fost transmis de parchetul local pe o rețea de socializare.

atac cu bomba tinta fiica lui trump
Conform autorităților, explozia a avut loc cu doar câteva ore înainte de învestirea noului președinte Andres Manuel Lopez Obrador, în Mexic.

De asemenea, potrivit imaginilor înregistrate pe camerele de supraveghere, dar și a spuselor unei surse din cadrul parchetului local, un individ a lăsat încărcătura explozivă și a fugit. Totodată, dispozitivul exploziv a provocat o gaură de 40 de centimetri în zidul care înconjoară grădina consulatului.

De altfel, aceasta nu este singura primejdie care l-ar fi putut înfuria pe Trump. Acum câteva zile, avionul Boeing 755, care a fost folosit pe parcursul campaniei electorale a președintelui american, a fost lovit de un alt avion, un model Bombardier Global Express. Incidentul s-a întâmplat în timpul manevrei de plecare, iar la bord se aflau 3 persoane. Aparatul de zbor a lovit aripa avionului în care se afla Trump, însă, în umra impactului, nimeni nu a avut de suferit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×