Reacția lui El Chapo, după ce și-a aflat verdictul pentru cele 10 capete de acuzare

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 08:53
Reacția lui El Chapo, după ce și-a aflat verdictul pentru cele 10 capete de acuzare GALERIE FOTO
El Chapo, reacție de necrezut după ce a fost găsit vinovat! Ce a făcut traficantul de droguri?

El Chapo, reacție uimitoare după verdictul actelor sale. Baronul drogurilor din Mexic și-a aflat verdictul după 6 zile de delibărări din partea juriului federal. După concluzia acestora, El Chapo a zâmbit și i-a făcut cu mâna soției lui abia după ce jurații au ieșit din sala de judecată. La final, a transmis că ”se simte bine”. Joaquin Guzman Loera are o avere de aproximativ 14 miliarde de dolari acumulată din traficul de droguri.

La procesul din luna ianuarie a anului trecut, El Chapo a fost surprins plângând, datorită vederii fetelor sale gemene, după mai bine de 4 luni de zile. Plângea în mod vizibil, avea ochii roșii și se ștergea la ei”, a declarat avocatul său. Avocații apărării din cazul lui El Chapo au decis să cheme doar un singur martor la bară, alegând să se concentreze asupra credibilității martorilor care au decis să coopereze cu acuzarea. Jeffrey Lichtman, avocatul apărării, a afirmat faptul că martorii au ”minţit în fiecare zi a vieţii lor mizerabile şi egoiste”.

El Chapo, reacție uimitoare după aflarea verdictului!

Joaquin “El Chapo” Guzman Loera și-a aflat într-un final verdictul. Juriul federal a decis în cursul zilei de marți că șeful cartelului drogurilor Sinaloa din Mexic este considerat vinovat pentru cele 10 capete de acuzare, printre acestea se află și traficul de droguri, relatează CNN. Cu toate acestea, El Chapo pledase nevinovat. Baronul mexican al drogurilor nu a avut absolut nicio reacție în timpul citirii verdictului, abia la ieșirea juraților din sală a zâmbit și i-a făcut cu mâna soției sale.

El Chapo, reacție uimitoare după ce și-a aflat sentința
El Chapo, reacție uimitoare după ce și-a aflat sentința

Juriul a avut un timp de 34 de ore de deliberări, în timpul a șase zile. Sentința ar putea duce la închisoare pe viață pentru El Chapo, în vârstă de 61 de ani. Un total de 56 de martori au ajutat la concluzia juraților. Aceștia au depus mărturii într-un timp de 200 de ore. Doar 14 martori, de asemenea traficanți de droguri sau asociați ale unor carteluri, au cooperat cu procurorii pentru obținerea unei sentințe reduse.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×