Ei sunt semifinaliștii „Chefi la cuţite” 2019. Eliminare neașteptată

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/01/2019, 11:36
Ei sunt semifinaliștii „Chefi la cuţite” 2019. Eliminare neașteptată GALERIE FOTO
Cine sunt semifinaliștii Chefi la cuțite 2019?

S-au ales semifinaliștii de la Chefi la cuțite din ediția din 2019! Lupta a fost acerbă pentru marele premiu și pentru titulatura de cel mai bun chef bucătar. Bătăiliile sunt din ce în ce mai emoționante, dat fiind faptul că muți dintre concurenții din anul acesta nu sunt profesioniști, astfel că au parte de trăiri duble atunci când se luptă culinar cu un bucătar.

„E important să câștigi ultimul battle. Dacă o faci, oamenii tăi sunt în direct în semifinală. E foarte simplu!”, a spus chef Sorin Bontea.  Ingredintele  cu care au trebuit să gătească, anunțate de Gina Pistol, au fost: pipote și inimi, mușchiuleț de porc, carne tocată, rib eye, păstrăv, aripioare de pui și rasol de vită! „Hai fetelor că e ultimul battle pe sezonul ăsta!”, a fost mesajul chef-ului Dumitrescu.

Semifinaliștii „Chefi la cuţite” 2019!

Concurenții aflați la duelurile din semifinală au avut la baza farfuriilor carnea. Ultima probă i-a pus la o încercare grea chiar și pe șefi, prima eliminare a fost, din păcate, a fetei de la Like One, Cristina. Farfuriile preparate trebuiau să arate ca fiind demne de nivelul avansat la care au ajuns concurenții în cea mai râvnită competiție culinară.

Chefi la cuțite 2019
Chefi la cuțite 2019

Proba nu a avut o temă impusă, fapt ce a trebuit să le stârnească imaginația viitorilor bucătari. Pe unii, din păcate, i-a adus în impas. Tehnica și rapiditatea trebuiau să fie extrem de prezente.

Semifinală 2019 Chefi la cuțite
Semifinală 2019 Chefi la cuțite

Semifinaliștii „Chefi la cuţite” sunt: Nela, din echipa lui Chef Dumitrescu, Mihai Munteanu și Silviu Nedelea, Ana Maria Crudu, prin decizia lui chef Cătălin Scărlătescu, folosindu-și amuleta. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duel cu câte doi oameni, care aua dunat la preparatele prezentate câte 5 ppuncte.  „Cred ca asta a fost cea mai intensa jurizare din toate sezoanele! Abia astept sezonul 7, primul battle!”,  a scris Florin Dumitrescu după finele ultimului battle jurizat în sezonul 6.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×