Aurelian Temișan, jurat la ”Chefi la cuțite”: „Prea bune”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/12/2018, 13:25
Aurelian Temișan, jurat la ”Chefi la cuțite”: „Prea bune”
O degustare de la Chefi la cuțite i-a adus pe cei de la Te cunosc de undeva în platou

Aurelian Temișan a venit într-o scurtă vizită a ”Chefi la cuțite”, împreună cu echipa din care face parte la ”Te cunosc de undeva!” O nouă ediție de la cel mai râvnit concurs de gătit a adus în fața fanilor acestuia cu alți jurați care să puncteze cea mai frumoasă și cea mai gustoasă farfurie a uneia dintre echipe.

De asemenea, în cadrul show-ului culinar, au mai venit și numeroase vedete din diverse domenii.  „Nu mi-a oferit ananas, pentru că era clar că mă duc în mâncarea asiatică și nu aveau nicio șansă! Pentru mine ananasul este cel mai simplu de acolo”,  a  spus chef Sorin Bontea despre ingredientul ales pentru farfuria care a fost jurizată.

Aurelian Temișan, jurizează farfuria eliminatorie la  ”Chefi la cuțite”

Iubitul cântăreț Aurelian Temișan, alături de echipa de la  ”Te cunosc de undeva!”  s-a aflat recent în platoul celui mai iubit show culinar, Aceștia au decis ce echipă stă fără grijă până la proba următoare și care sunt cele două care se vor lupta în continuare pentru a merge cât mai departe în competiție. ‘Mi-e greu să spun fiecare ce mănâncă, sper să-i nimerim pe gust că altfel degeaba faci tu o farfurie frumoasă și gustoasă’,  a spus îngrijorat chef Sorin Bontea.

Aurelian și echipa de la Te cunosc de undeva la degustare
Aurelian și echipa de la Te cunosc de undeva la degustare

„E atât de picant că-mi dau lacrimile. Dar este foarte, foarte bun”, a declarat Andreea Bălan. Aurelian Temișan s-a arătat extrem de încântat la cele văzute în cele 3 farfurii, ba chiar i-a și mâncat porția Andreei Bălan. „Am mâncat și porția mea, și pe a Andreei și m-am dus și la vecini. Nu se putea, prea bune.” Noi ne chinuim să gândim rețeta, combinăm gusturi și rămânem fără vedeta farfuriei. Am tras, el a tras mai tare și mi-a smuls-o din mâini..mi-am scrântit un deget. Mă simt vinovat, cred că vom pierde proba.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×