Ei se luptă pentru marele premiu! Finala emisiunii Vocea României, la Pro TV, de la ora 20:30

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/12/2019, 14:45
Ei se luptă pentru marele premiu! Finala emisiunii Vocea României, la Pro TV, de la ora 20:30
Finala emisiunii Vocea României la Pro TV de la ora 2030. Sursa foto: protv.ro

Vineri seara, de la ora 20:30, se dă startul finalei Vocea României! Dragoș Moldovan, din echipa lui Tudor Chirilă, Andi Țolea, din echipa Smiley, Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, și Elena Bozian, din echipa Horia, sunt cei patru finaliști care se vor duela pentru marele premiu de 100 de mii de euro!

Fanii așteaptă cu sufletul la gură finala emisiunii Vocea României, la Pro TV, de la ora 20:30

Scena se umple de talent, iar antrenorii promit că va fi un show total, însă pe viață și pe moarte! Concurenții vor da totul pe scenă, în finala Vocea României, spre deliciul spectatorilor i telespectatorilor care vor urmări marea finală cu sufletul la gură!

Finaliștii vor prezenta fiecare câte trei momente artistice! La primul moment, cei calificați în finala Vocea României vor urca singuri, apoi în celelalte două momente vor fi însoțiți!

Telespectatorii vor decide cine va câștiga trofeul Vocea României

Prima dată fiecare dintre finaliști va cânta alături de antrenorul său, ca mai apoi să urce din nou pe scenă alături de câte un invitat surpriză!

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, îl va avea alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, iar Andi Țolea, din echipa Smiley, va cânta alături de interpreta Jo.

Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, va urca pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, o avea alături pe actrița Oana Sârbu.

Cu gândul la marele premiu de 100.000 de euro, fiecare finalist s-a pregătit intens și a repetat toată săptămâna pentru a-i surprinde pe cei de acasă și pentru a-i convinge că merită votul lor și titlul de Vocea României.

În marea finală, decizia stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot.

Românii își pot vota preferații doar după ce Pavel Bartoș va spune de-acum celebrul START VOT! Cine îi va impresiona pe telespectatori, va reuși să obțină cel mai mare număr de voturi și va pleca acasă cu marele premiu Vocea României 2019, aflăm vineri de la 20:30 la PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×