Ediţie incendiară la Bravo, ai stil înainte de marea finală! Ce se întâmplă vineri, 21 iunie, la Kanal D

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
21/06/2019, 15:45
Ediţie incendiară la Bravo, ai stil înainte de marea finală! Ce se întâmplă vineri, 21 iunie, la Kanal D GALERIE FOTO
Bravo ai stil 21 iunie 2019

Vineri, 21 iunie, se anunță o ediţie incendiară la Bravo, ai stil înainte de marea finală! Concurentele se vor întrece în ținute mai de care mai cochete, iar jurații își fac treaba pentru care au fost angajați. Adică le desființează ținutele multora dintre concurente.

Ediţie incendiară la Bravo, ai stil pe 21 iunie, înainte de marea finală!

În platoul emisiunii difuzate de Kanal D tensiunea crește la cote alarmante, când jurații îi aduc acuzații grave uneia dintre concurente, surprinse alături de o altă concurentă. Cele două au fost footografiate împreună și jurații se pare că le acuză pe cele două că au făcut un pact.

Concurenta luată în vizor este pusă față în față cu fotografia buclucașă, însă această neagă că ar fi ea în acea fotografie. După insistențele juraților, fata recunoaște că este ea, dar sune că nu a făcut nimic rău. Mai mult, aceeași concurentă îi spune cuiva din emisiunea de modă difuzată de Kanal D că ”oamenilor nu le pasă de tine și cred că numănui nu-i pasă de tine!”, spune concurenta.

Bravo ai stil 21 iunie 2019
Bravo ai stil 21 iunie 2019

Cătălin Botezatu refuză să jurizeze

Cătălin Botezatul se declară nemulțumit și dezamăgit de o concurentă! ”Sunt foarte dezamăgit, dar nu vreau să spun mai multe pentru că nu vreau să influențez publcul. Își dau un Bravo, ai stil, deși nu-l meriți!”, spune celebrul designer Cătălin Botezatu.

Același jurat refuză cu desăvârșire la un moment dat să jurizeze un moment de la Bravo, ai stil! ”Eu nu pot să jurizez așa cva. Poate colegii mei pot s-o facă, dar eu nu pot să jurizez, îmi pare rău”, a firmă Cătălin Botezatu. Cum se vor finaliza aceste conflicte, dar și ce măsură vor lua jurații, vom vedea diseară, de la ora 23:00, în direct, pe Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×