Ce scandal la Bravo, ai stil! Juriul a luat imediat măsuri în privinţa concurentei

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/06/2019, 13:19
Ce scandal la Bravo, ai stil! Juriul a luat imediat măsuri în privinţa concurentei
Un nou scandal la Bravo, ai stil, în ediția de joi, 13 iunie. Sursa foto: KANAL D

Ziua și scandalul la Bravo, ai stil. Corina, una din cele mai stilate concurente, i-a enervat din nou pe jurați. Comportamentul ei a fost catalogat drept neadecvat pentru emisiunea în care participă, așa că aceștia au luat imediat măsuri în privința fetei. Tensiunile tot mai frecvente fiind pe fondul apropierii marii finale a concursului.

Corina îi enervează pe jurații de la Bravo. ai stil

În ediția care va fi difuzată astăzi de la ora 22:30 la Kanal D, Corina va intra din nou în gura lupului. adică a celor trei jurați. Outfitul cu care se prezintă Corina în emisiunea din 13 iunie nu va fi pe placul celor care trebuie să acorde steluțe fashionistelor. Corina are o reacție nepotrivită în urma criticilor primite.

„Dacă nu sunt atât de bună, pot să plec și acasă (…) Eu vreau ori să câștig, ori să plec acasă!”, a spus în replică fata după ce a văzut că Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu dezaprobă ținuta ei. „Dacă tot continuăm discuția în acest fel, eu zic să mergi în culise, odihnește-te, revino-ți și întoarce-te după aceea”, i-a spus Raluca Bădulescu.

Corina vrea să câștige sau să plece acasă. Sursa foto: Kanal D

Cum evaluează jurații stilurile fetelor

În competiție au mai rămas Corina, Elena, Nadina, Bianca și Irina. Semifinala competiției va avea loc sâmbătă, 15 iunie, iar marea finală, cea în care va fi încoronată cea mai stilată femeie din România va fi difuzată sâmbătă, 22 iunie 2019, în direct. Acesta este cel de-al cincilea sezon al show-ului fenomen de la  postul turcesc din România.

Întrebat de reporterii KANAL D care sunt cele mai frecvente greșeli de stil pe care le fac fetele, Maurice Munteanu a răspuns: „De foarte multe ori nu își asumă propria personalitate”. „Argumentațiile pe care fetele le au când se prezintă în fața noastră sunt uneori hilare”, a spus și Cătălin Botezatu. „Mă enervează extrem de mult ca tendință latexul, lacul, pentru că este un material sensibil și greu de purtat. El frizează de multe ori penibilul, vulgarul”, a mai spus Botezatu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×