Ecaterina Andronescu amenință că va pleca din țară! Numele său apare într-un scandal

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 09:57
Ecaterina Andronescu amenință că va pleca din țară! Numele său apare într-un scandal
Ecaterina Andronescu amenință că va pleca din țară. Sursa foto: mesageruldealba.ro

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, amenință că va pleca și ea din țară, la fel ca alte milioane de români. Motivul supărării sale este implicarea numelui său într-un scandal în care spune că nu ar avea nicio legătură!

Ecaterina Andronescu amenință că va pleca din țară

În presă au apărut informații potrivit cărora, un inspector școlar care o critica pe Facebook ar fi fost dat afară din Inspectoratul Școlar. ”Barta Paul Sebastian a avut calitatea de inspector şcolar până în 2 iulie, când s-a dispus, prin decizie a inspectorului general şcolar eliberarea sa din funcţie, ca urmare a respingerii cererii sale de prelungire a contractului de management. S-a ajuns aici, se arată în dosar, după ce Barta şi-a exprimat părerile despre modificări legislative ce se pregăteau la Ministerul Educaţiei”, spune știrea respectivă.

Ecaterina Andronescu s-a făcut foc și pară și spune că nu are nicio implicare în acest caz. ”Dacă se întâmplă asta, eu plec din țară!”, a spus fostul ministru, în direct la România TV.

”Nu se poate așa ceva”

Ecaterina Andronescu a ținut să precizeze că nu are legătură cu acest subiect. Ministrul PSD a lăsat să înțeleagă că, dacă va fi chemată la DNA să dea explicații, pleacă din țară.

”Am văzut o știre care spunea că eu i-aș fi cerut inspectoarei de Arad să-l dea afară din Inspectorat pe un domn profesor inspector care mă critica pe mine pe Facebook. N-am cerut nimănui așa ceva!”, a zis Ecaterina Andronescu la România TV.

”Vreau să spun răspicat că nu am făcut acest lucru! Sunt disperată când aud așa ceva!”, a mai spus ministrul. Lili Ruse, jurnalistă România TV, a intervenit și a zis: ”Tare îmi este că o să văd dând niște explicații oficiale pe undeva…”

”Asta ar fi chiar culmea! Nu mi-am dorit niciodată să plec din România, dar dacă se întâmplă ca un om nevinovat să fie târât în mizerii… asta m-ar determina să iau hotărârea de a pleca din țară. Nu se poate așa ceva”, a adăugat ministrul, cu vocea tremurândă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×