Ecaterina Andronescu amenință că va pleca din țară! Numele său apare într-un scandal

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 09:57
Ecaterina Andronescu amenință că va pleca din țară! Numele său apare într-un scandal
Ecaterina Andronescu amenință că va pleca din țară. Sursa foto: mesageruldealba.ro

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, amenință că va pleca și ea din țară, la fel ca alte milioane de români. Motivul supărării sale este implicarea numelui său într-un scandal în care spune că nu ar avea nicio legătură!

Ecaterina Andronescu amenință că va pleca din țară

În presă au apărut informații potrivit cărora, un inspector școlar care o critica pe Facebook ar fi fost dat afară din Inspectoratul Școlar. ”Barta Paul Sebastian a avut calitatea de inspector şcolar până în 2 iulie, când s-a dispus, prin decizie a inspectorului general şcolar eliberarea sa din funcţie, ca urmare a respingerii cererii sale de prelungire a contractului de management. S-a ajuns aici, se arată în dosar, după ce Barta şi-a exprimat părerile despre modificări legislative ce se pregăteau la Ministerul Educaţiei”, spune știrea respectivă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ecaterina Andronescu s-a făcut foc și pară și spune că nu are nicio implicare în acest caz. ”Dacă se întâmplă asta, eu plec din țară!”, a spus fostul ministru, în direct la România TV.

”Nu se poate așa ceva”

Ecaterina Andronescu a ținut să precizeze că nu are legătură cu acest subiect. Ministrul PSD a lăsat să înțeleagă că, dacă va fi chemată la DNA să dea explicații, pleacă din țară.

”Am văzut o știre care spunea că eu i-aș fi cerut inspectoarei de Arad să-l dea afară din Inspectorat pe un domn profesor inspector care mă critica pe mine pe Facebook. N-am cerut nimănui așa ceva!”, a zis Ecaterina Andronescu la România TV.

”Vreau să spun răspicat că nu am făcut acest lucru! Sunt disperată când aud așa ceva!”, a mai spus ministrul. Lili Ruse, jurnalistă România TV, a intervenit și a zis: ”Tare îmi este că o să văd dând niște explicații oficiale pe undeva…”

”Asta ar fi chiar culmea! Nu mi-am dorit niciodată să plec din România, dar dacă se întâmplă ca un om nevinovat să fie târât în mizerii… asta m-ar determina să iau hotărârea de a pleca din țară. Nu se poate așa ceva”, a adăugat ministrul, cu vocea tremurândă.

Închide ×