Ea este fiica patronului de la Leicester! Voramas Srivaddhanaprabha s-ar fi aflat și ea în „elicopterul morții”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/10/2018, 14:23
Ea este fiica patronului de la Leicester! Voramas Srivaddhanaprabha s-ar fi aflat și ea în „elicopterul morții” GALERIE FOTO
Voramas Srivaddhanaprabha, fiica patronului de la Leicester

În urma controversatului accident aviatic au rămas nenumărate speculații despre persoanele care ar fi putu fi la bord, precum deținătorul aeronavei, patronul de la Leicester, dar și fiica acestuia, Voromas Srivaddhanaprabha. Încă nu s-au găsit informații care să ateste trecerea în neființă ai acestora. Tragicul accident s-a produs chiar lângă parcarea stadionului King Power, după finele meciului dintre Leicester și West Ham.

Elicopterul s-a prăbușit la scurt timp de la decolare, într-un parc. Cauza de pare că ar fi fost un rotor de la coada eicopterului care nu funcționa. După o rotație în aer, aeronava a căzut. Se pare că patru persoane ar fi murit din cauza impactului cu solul, acestea fiind: patronul clubului Vichai Srivaddhanaprabha, fiica acestuia, Voramas Srivaddhanaprabha, și membri echipajului.

Cine este fiica patronului de la Leicester, Voramas Srivaddhanaprabha?

Femeia 36 de ani și conduce compania fondată de omul de afaceri thailandez. Încă nu sunt informații care să ateste sau nu amănunte despre viața acestora în urma accidentului aerian. Agenția Reuter spune însă că fiica acestuia se afla sigur în elicopter. Voramas Srivaddhanaprabhamai era cunoscută și ca Rux, și a fost parte a familiei destul de numeroase ale patronului lui Leicester.

Aceasta mai are încă 3 frați. Tânăra a fost până de curând la conducerea lanțului duty free King Power, care a fost fondat de Vichai Srivaddhanaprabha. De asemenea, era cunoscută și din pricina unei clasificări ale femeilor bogate din Thaildnda, unde se afla chiar în topuri.

Elicopterul morții

Elicopterul la care se afla patronul Leicester și fiica sa Voramas s-a prăbușit în urma unei defecțiuni cu puțină vreme după decolare. Impactul a fost fatal pentru cei aflați la bordul aeronavei. Momentan, oamenii legii și specialiștii investigează acest caz în amănunt. „Specialiștii de la Accidente Aeriene Branch vor investiga circumstanțele accidentului elicopterului la stadionul King Power.

Se pare că elicopterul a căzut în gol într-un parc din apropierea stadionului la scurt timp după 08:30 după-masă.Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 27 octombrie. Zona este examinată la momentul actual. Poliția Leicestershire va sprijini investiatorii de la AAIB, menținând legătura aproape de clubul de fotbal Leicester City”, potrivit echipajelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×