Cine este patronul lui Leicester care a murit în accidentul aviatic. Ce avere are Vichai Srivaddhanaprabha

Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
28/10/2018, 10:59
Cine este patronul lui Leicester care a murit în accidentul aviatic. Ce avere are Vichai Srivaddhanaprabha
Patronul Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, a decedat ]ntr-un accident aviatic

Patronul lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha , a fost implicat într-un accident aviatic. Acesta se afla la bordul unui elicopter alături de copilul său, dar și de membrii echipajului. După finele meciului Leicester-West Ham, patronul a decis să zboare până la următoarea destinație, fiind un lucru pe care îl face destul de des.

„Din păcate, elicopterul în care se afla s-a prăușit violent chiar în stadionul „King Power”. „Ajutăm Poliţia din Leicestershire şi serviciile de urgenţă în cazul unui incident major la stadionul King Power”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Patronul lui Leincester City, o viață de poveste

Vichai Srivaddhanaprabha a cumpărat clubul a cărui patron a fost încă din 2010. Omul de afaceri a fost numit în topul Forbes al 5-lea cel mai bogat thailandez în anul 2017, deținând o avere de aproape 5 miliarde de dolari.

Patronul lui Leicester a dcedat ]ntr-un accident aviatic la 60 de ani
Patronul lui Leicester a decedat într-un accident aviatic la 60 de ani

Lucrul care l-a plasat atât de sus a fost cumpărarea și a clubului Oud-Heverlee Leuven, club de liga a doua belgiană. Bărbatul a început cu pași mici să-și construiască averea, fapt pentru care a intrat în lumea afacerilor încă din 1989. Prima afacere a fost un lanț de magazine numit “King Power Duty Free”.

Vichai Srivaddhanaprabha a decedat în tragicul accident al unui elicopter la bordul căruia se afla
Vichai Srivaddhanaprabha a decedat în tragicul accident al unui elicopter la bordul căruia se afla

Bucuria a venit pentru Vichai Srivaddhanaprabha când a primit un sigiliu regal de aprobare pe parcursul anului 2009. În 2010 patronul lui Leicester a venit la conducerea și a clubului Milan Mandaric, iar mai apoi a fost numit patron al stadionului în care și-a făsit ultimele clipe, „King Power Stadium”, care se numea înainte „Walkers Stadium”.

În cazul accidentului ce i-a fost fatal patronului lui Leicester, martorii susțin că elocipterul a fost scăpat de sub control la numai câteva momente de la decolare. Se speculează că problema ce a adus decesul a 4 oameni a fost din cauza unui rotor de la coada fuselajului elicopterului. Acesta nu funcționa, iar după o spirală în aer a aeronavei, aceasta s-a prăbușit în apopierea stadionului King Power.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×