Cine este patronul lui Leicester care a murit în accidentul aviatic. Ce avere are Vichai Srivaddhanaprabha

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/10/2018, 10:59
Cine este patronul lui Leicester care a murit în accidentul aviatic. Ce avere are Vichai Srivaddhanaprabha
Patronul Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, a decedat ]ntr-un accident aviatic

Patronul lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha , a fost implicat într-un accident aviatic. Acesta se afla la bordul unui elicopter alături de copilul său, dar și de membrii echipajului. După finele meciului Leicester-West Ham, patronul a decis să zboare până la următoarea destinație, fiind un lucru pe care îl face destul de des.

„Din păcate, elicopterul în care se afla s-a prăușit violent chiar în stadionul „King Power”. „Ajutăm Poliţia din Leicestershire şi serviciile de urgenţă în cazul unui incident major la stadionul King Power”.

Patronul lui Leincester City, o viață de poveste

Vichai Srivaddhanaprabha a cumpărat clubul a cărui patron a fost încă din 2010. Omul de afaceri a fost numit în topul Forbes al 5-lea cel mai bogat thailandez în anul 2017, deținând o avere de aproape 5 miliarde de dolari.

Patronul lui Leicester a dcedat ]ntr-un accident aviatic la 60 de ani
Patronul lui Leicester a decedat într-un accident aviatic la 60 de ani

Lucrul care l-a plasat atât de sus a fost cumpărarea și a clubului Oud-Heverlee Leuven, club de liga a doua belgiană. Bărbatul a început cu pași mici să-și construiască averea, fapt pentru care a intrat în lumea afacerilor încă din 1989. Prima afacere a fost un lanț de magazine numit “King Power Duty Free”.

Vichai Srivaddhanaprabha a decedat în tragicul accident al unui elicopter la bordul căruia se afla
Vichai Srivaddhanaprabha a decedat în tragicul accident al unui elicopter la bordul căruia se afla

Bucuria a venit pentru Vichai Srivaddhanaprabha când a primit un sigiliu regal de aprobare pe parcursul anului 2009. În 2010 patronul lui Leicester a venit la conducerea și a clubului Milan Mandaric, iar mai apoi a fost numit patron al stadionului în care și-a făsit ultimele clipe, „King Power Stadium”, care se numea înainte „Walkers Stadium”.

În cazul accidentului ce i-a fost fatal patronului lui Leicester, martorii susțin că elocipterul a fost scăpat de sub control la numai câteva momente de la decolare. Se speculează că problema ce a adus decesul a 4 oameni a fost din cauza unui rotor de la coada fuselajului elicopterului. Acesta nu funcționa, iar după o spirală în aer a aeronavei, aceasta s-a prăbușit în apopierea stadionului King Power.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×