Primele imagini de la locul unde a murit patronul Leicester City! Scene copleșitoare

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/10/2018, 11:44
Primele imagini de la locul unde a murit patronul Leicester City! Scene copleșitoare GALERIE FOTO
Patronul lui Leicester City

Primele imagini ale accidentului în care patronul de la Leicester City și-a găsit sfărșitul arată terifiant. Flăcările au cuprins tot peisajul împreună cu lacrimile și agitația de la fața locului. Elicopterul în care se afla Vichai Srivaddhanaprabha s-a prăbușit violent în apropierea stadionului „King Power”.

Autoritățile de urgență au ajuns de urgență la locul incidentului aviatic. Potrivit echipajelor East Midlands, primul apel a venit la ora 08:38 după-masă. Un doctor și doi paramedici erau pregătiți să ofere primul ajutor victimelor, sosind la stadion la două minute după apelul la 112.

Imaginile de la locul unde a murit Vichai Srivaddhanaprabha

Omul de afaceri s-a stins din viață la 60 de ani în urma unui accident aviatic. Se pare că cei de la clubul al cărui patron era nu au dat foarte multe declarații despre tragicul eveniment: „Din păcate, elicopterul în care se afla s-a prăușit violent chiar în stadionul „King Power”.

Locul accidentului aerian în care și-a pierdut viața patronul lui Leicester
Locul accidentului aerian în care și-a pierdut viața patronul lui Leicester

„Ajutăm Poliţia din Leicestershire şi serviciile de urgenţă în cazul unui incident major la stadionul King Power. Nu putem spune nimic încă.” La fața locului s-a aflat și o echipă de inspectori al Accidentelor Aeriene(AAIB), potrivit LeicestershireLive.

Elicopterul cuprins de flăcări prăbușit într-un parc din apropierea stadioului King Power
Elicopterul cuprins de flăcări prăbușit într-un parc din apropierea stadioului King Power

„Specialiștii de la Accidente Aeriene Branch vor investiga circumstanțele accidentului elicopterului la stadionul King Power. Se pare că elicopterul a căzut în gol într-un parc din apropierea stadionului la scurt timp după 08:30 după-masă.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 27 octombrie. Zona este examinată la momentul actual. Poliția Leicestershire va sprijini investiatorii de la AAIB, menținând legătura aproape de clubul de fotbal Leicester City.” Patronul Leicester City a decedat în urma unui teribil accedent aviatic. Totul s-a etrecut doar la o oră după finele meciului Leicester-West Ham 1-1.

Patronul Leicester City
Patronul Leicester City

Elicopterul era deținut de omul de afaceri thailandez ce s-a prăbușit violent într-un parc din parcarea stadionului “King Power “. Nu de puține ori Vichai Srivaddhanaprabha alegea să se deplaseze astfel. Cauza se pare că ar fi fost un rotor aflat la coada aeronavei care nu funcționa normal. Din păcate, la scurt timp de la decolare, elicopterul s-a rotit în aer apoi s-a prăbușit violent. Impactul cu solul nu a lăsat supreaviețuitori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×