Durere pentru Andreea Arșine, câștigătoarea sezonului 3 de Exatlon. Anunțul despre moartea tatălui său

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 17:53
Durere pentru Andreea Arșine, câștigătoarea sezonului 3 de Exatlon. Anunțul despre moartea tatălui său
Andreea Arșine a dezvăluit un episod trist din viața ei. Sursa foto: Kanal D

Andreea Arșine, câștigătoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii Exatlon a vorbit cu durere despre tatăl ei. Până acum, nu a pomenit niciodată despre el, iar motivul pentru care sportiva a evitat subiectul este unul de înțeles și de respectat. Tatăl învingătoarei show-ului de la Kanal D a mărturisit că tatăl ei a murit în urmă cu ceva timp.

Andreea Arșine și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani

Cineva a întrebat-o pe o rețea de socializare de ce nu vorbește niciodată despre tatăl ei, iar Andreea i-a spus că acesta e mort de mai mulți ani, însă îl păstrează în suflet și în minte: „Mă gândesc în fiecare moment la el”. Arșine a câștigat 50.000 de euro în urma participării la Exatlon și s-a hotărât ce va face cu banii.

Din marele premiu, Andreea vrea să își ia o casă, iar o parte din bani a anunțat deja că îi va da Nicoletei Luncă, cea pe care mulți telespectatori o vedeau ca mare câștigătoare. Motivul pentru care vrea să o ajute pe Nicoleta este munca pe care a depus-o la Exatlon. Arșine a spus că fosta ei colegă de concurs a tras din greu, la fel ca ea, și merită o parte din premiul de 50.000 de euro.

Mesajul Andreei de pe Instagram

O sumă din bani îi va da Nicoletei

„Cu marele premiu am spus deja că vreau să îmi iau o casă. Deci o să îi investesc. Și am zis că și o sumă de bani din premiul câștigat voi vrea să i-o dau Nicoletei.

Pentru că, chiar dacă am fost adversare și chiar dacă nu a fost în aceeași echipă cu mine, decizia am luat-o pentru că și ea a muncit foarte mult și, repet, chiar dacă am fost adversare sunt un om capabil să recunoască oamenii care muncesc și Nicoleta a muncit și ea la fel de mult.

Iar faptul că nu a avut, nu știu, o zi favorabilă sau că nu a fost șansa ei, asat nu înseamnă că ea nu a muncit pe parcursul competiției”, a declarat Andreea Arșine, scrie exatlon.kanald.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×