Ce au spus Andreea Arșine și Ion Surdu după ce au câștigat sezonul 3 din Exatlon

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/06/2019, 09:18
Ce au spus Andreea Arșine și Ion Surdu după ce au câștigat sezonul 3 din Exatlon GALERIE FOTO
Andreea Arșine și Ion Surdu declaratii

Andreea Arșine și Ion Surdu au câștigat sezonul 3 de Exatlon și au făcut public modul în care au devenit campioni și ce i-a motivat atât de mult încât fiecare dintre ei a plecat cu premiul de 50 de mii de euro acasă! Declarațiile lor de după concurs sunt adevărate lecții de viață!

Cum au devenit campioni Andreea Arșine și Ion Surdu

‘‘O sa incep si eu cu inceputul, cu prima zi aici. de fapt, cum am plecat eu din Romania la Exatlon. Am venit increzator in mine si in puterile mele. In schimb, am ajuns aici, am intrat pe primul traseu si nici macar nu am reusit sa dau. Si pe primul traseu am intrat o singura data si am intrat cu Gabriel si nici macar nu m-a lasat sa pun mana pe sac. Dar am trecut peste acea zi, am incercat sa evoluez treptat.

Asta am facut! Mi-am demonstrat, in primul rand, mie ca pot. Incercam sa imi demonstrez mie in fiecare zi ca pot fi mai bun decat in ziua precedenta. Si se pare ca mi-a reusit. Vreau sa le spun oamenilor de acasa ca trebuie sa va jucati sansa pana la capat, indiferent de ce se intampla pentru ca de aici vine totul si doar tu poti sa iti faci destinul. Poate ca vor fi oameni pe langa care care iti spun ca nu poti, sau ca nu ai cum sa ajungi in punctele in care iti doresti, dar trebuie sa crezi in tine de fiecare data…

Andreea Arșine și Ion Surdu declaratii
Andreea Arșine și Ion Surdu, declaratii de dupa finala! Gest superb din partea Andreei!

Andreea Arsine împarte marele premiu cu Nicoleta Luncă

Pentru mine acesta este un punct cheie. Daca imi doresc ceva, trebuie sa merg acolo sa iau acel ceva indiferent de ce se intampla (…) Eu cu siguranta din Exatlon Romania o sa raman cu ceva aparte aici, pentru ca a fost o experienta unica, o experienta foarte frumoasa, cu oameni frumosi pe care i-am indragit. O familie aparte. (…)

O felicit pe Nicoleta pentru ca a ajuns pana aici, o felicit pentru ca a avut un parcurs destul de greu. Si-a intrecut de fiecare data limitele ei si ii urez bafta in handbal mai departe. Sper sa vin la un meci de al tau de handbal. O felicit pe Andreea ca a ajuns pana aici”, a spus Ion Surdu.

Andreea Arsine a spus imediat după ce a ridicat trofeul că va împărți marele premiu cu Nicoleta Luncă! ”Nu ma gandeam, Cosmin, ca voi ridica trofeul, dar ma gandeam ca voi ajunge in finala, la inceput. Dar pe parcurs nu m-am mai gandit la asta pentru ca a fost concursul de asa natura, si situatia in care am ajuns, nu mai performam, m-am simtit destul de… nu imi gaseam locul ca sa spun asa.

Chiar m-am intrebat de multe ori daca mai este locul meu in aceasta competitie. Am avut rabdare, ma bucur ca am avut rabdare. Pot sa spun ca unul dintre lucrurile pe care le-am tinut foarte bine minte cand am plecat de acasa a fost discutia pe care am avut-o cu doctorul meu si mi-a spus: Andreea, o sa ajungi in momente in care iti va veni sa renunti. In care iti va veni sa te intrebi de ce mai esti acolo sau sa te duci acasa, efectiv, si va trebui sa rezisti.

Asta sa ai mereu in cap, sa rezisti pana la capat pentru ca tu poti. (…) Datorita increderii pe care mi-a acordat-o mi-am incercat sansa aici. Am venit pregatita si fizic si psihic. Si nu am renuntat nici la ultima minge, nici la ultimul totem, am tras pana la ultima viata. Ma bucur ca am reusit…”, a spus Andreea Arsine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×