Cine sunt finaliștii emisiunii Exatlon România, transmisă pe Kanal D

Cine sunt finaliștii emisiunii Exatlon România, transmisă pe Kanal D
Exatlon a ținut telespectatorii cu sufletul la gură și în sezonul trei. Sursa foto:kanald

Ne apropiem cu pași repezi de marea finală a concursului Exatlon, producție cu care Kanal D și-a propus să cucerească audiențele și în această primăvară. Ajunsă la sezonul cu numărul trei, emisiunea le-a pregătit o surpriză telespectatorilor.

Cine se află în lupta pentru marele premiu

Noutatea actualului sezon constă în introducerea a două competiții într-una singură, astfel că în ultima etapă a îndrăgitului show de televiziune, băieții se vor lupta în marea finală masculină în vreme ce fetele rămase în competiție își vor măsura forțele pentru a câștiga finala feminină.

În aceste condiții, marele premiu, care în sezoanele precedente era de 100.000 de euro, se va împărți în două, fiecare dintre cei doi câștigători primind câte 50.000 de euro. Lupta se dă între Ion Surdu și Gabriel Nedelcu  la masculin, iar în ultima etapă a fetelor se vor înfrunta Andreea Arsine și Nicoleta Luncă.

Concurenții sezonului trei al show-ului Exatlon. Sursa foto:kanald
Concurenții sezonului trei al show-ului Exatlon. Sursa foto:kanald

Se știu deja câștigătorii

Ultima etapă a show-ului Exatlon este programată pe 9 iunie, de la ora 20:00, iar bătălia se anunță una cu adevărat epică, pe măsura unei încleștări între cei mai buni concurenți ai sezonului trei. Până atunci însă, atât în mediul virtual, cât și în spațiul public circulă diverse zvonuri în vederea celor care vor pleca acasă mai bogați cu 50.000 de euro.

Potrivit informațiilor furnizate de Capital, după o luptă extrem de strânsă, marele trofeu al finalei masculine a fost câștigat de Ion Surdu, care l-a învins pe concurentul din echipa Războinicilor, Gabriel Nedelcu.

Sursa citată mai relatează că adevărata surpriză vine din tabăra fetelor. Deși era creditată de telespectatori cu cele mai mari șanse la câștigarea trofeului și, implicit a marelui premiu, Iuliana Aradi nu a reușit acest lucru. În urma unei finale foarte disputate, Nicoleta Luncă a părăsit Republica Dominicană cu cei 50.000 de euro.

Ștefan Floroaică se pregătește de cea mai dură competiție din lume

După experiența de la Exatlon, Ștefan Floroaică este gata să se înscrie în cea mai dură competiție din lume. Vorbim despre Iron Man, triatlonul oamenilor  de oțel. „Sportul face parte din mine și va face parte din mine toată viață. Cu skandenbergul s-a încheiat. Am fost campion, nu mă mai motiva.

Apoi am trecut la maraton și semimaraton și aici am un dubiu, pentru că sacrifici foarte multe chestii și acum fac doar mișcare de tot felul: alerg, sală, parcuri, sporturi extreme, orice pentru a dezvolta nu neapărat fizicul, ci armonia mea interioară, fluiditatea mișcărilor. E foarte important pentru mine să fiu elastic” , a declarat tânărul într-un interviu acordat recent.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×