Ce au făcut fanii Exatlon după eliminările din play-off. Ce concurenți s-au salvat

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2019, 09:17
Ce au făcut fanii Exatlon după eliminările din play-off. Ce concurenți s-au salvat GALERIE FOTO
Gabriel Nedelcu a părăsit competiția Exatlon. Sursa foto: Kanal D

Eliminările recente de la Exatlon i-au supărat destul de tare pe fanii emisiunii. Competiția sportivă de tip reality-show de la Kanal D se apropie de final, iar evoluția concursului nu este pe placul tuturor telespectatorilor. Pe Facebook, fanii Exatlon s-au revoltat după ultimele întâmplări din Republica Dominicană.

Gabriel Nedelcu și Cristi Dumitrache, eliminați de la Exatlon

Gabriel Nedelcu și Cristi Dumitrache au fost eliminați în play-off. Regulile show-ului s-au schimbat pe parcurs, altfel că fiecare concurent, că este faimos sau războinic, are anumite vieți. În meciul dintre Gabriel și Costin, Costin a avut trei vieți, iar Nedelcu a rămas fără nicio viață, astfel că a devenit cel de-al doilea eliminat al ediției din 12 mai.

În legătură cu meciurile disputate de concurenți, există mai multe nemulțimiri din partea fanilor emisiunii. Cineva a scris pe Facebook despre incorectitudinea jocului, spunând că ar fi trebuit să stea la vilă toți concurenții, să fie apți pentru meciuri, căci unii erau mai slăbiți decât alții și pentru că nu s-au hrănit.

Cristi Dumitrache a fost primul eliminat al ediției din 12 mai. Sursa foto: Kanal D

Ce nemulțumiri au fanii emisiunii

Nu e corect, dacă au început individualele trebuia să stea toți la vilă să fie hrăniți la fel….”, a comentat un telespectator pe pagina de Facebook a reality-show-ului. La meciul de aseară au jucat doar băieții, căci competiția se îndreaptă deja cu pași repezi către marea finală, iar duble eliminări vor mai fi în săptămânile următoare.

Cosmin Cernat a explicat de ce au început deja meciurile din play-off. Dacă ar mai fi fost un joc de eliminare și ar fi pierdut Războincii, urma o eliminare la feminin. Problema este că Nico e singură și nu avea cu cine să joace, fapt pentru care producătorii au găsit acest artificiu în regulamentul concursului.

Emisiunea Exatlon se difuzează sâmbătă și duminică de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul a ajuns la cel de-al treilea sezon, însă actuala ediție nu se bucură de o audiență la fel de mare ca anterioarele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×