Cu ce s-a ocupat Ion Surdu, înainte de Exatlon: ”Sunt expert”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/06/2019, 12:01
Cu ce s-a ocupat Ion Surdu, înainte de Exatlon: ”Sunt expert” GALERIE FOTO
Concurentul Exatlon, Ion Surdu a avut de-a lungul timpului mai multe meserii Sursa foto: exatlon.kanald.ro

Concurentul de la Exatlon România, Ion Surdu (23 de ani) despre care s-a scris că ar fi câștigat marea finală a competiției sportive, difuzată la Kanal D, începând cu ora 20:00, a avut mai multe meserii înainte de a-și găsi vocația în sport.

Ce meserii a încercat luptătorul MMA, Ion Surdu

Luptătorul MMA, Ion Surdu, unul dintre finaliștii competiției sportive Exatlon România, difuzată la Kanal D, începând cu ora 20:00 a învățat mai multe meserii înainte de a ”activa” în sport. Duminica aceasta, 9 iunie 2019, are loc marea finală, iar Surdu este favorit la câștigarea marelui trofeu.

Concurentul Exatlon este originar din republica Moldova și s-a mutat în România, mai exact în Cluj – Napoca, la vârsta de 16 ani. La doar 18 ani a hotărât să se angajeze astfel că, s-a angajat ca manipulant marfă la un depozit, meserie care i-a solicitat forta fizică. Ulterior, luptătorul MMA s-a îndreptat spre o altă meserie, cea de barman.

„Am început ca ajutor de barman și treptat am prins meseria, din ajutor am devenit barman. Sunt expert în shot-uri, dar știu să fac și cocktail-uri, smoothie-uri  sau limonade. Îmi place foarte mult cafeaua și știu să fac desene în cappuccino,  sunt un fel de barista, ultimul meu job a fost la un coffee shop în Cluj. Am trecut prin toată partea de industrie ospitalieră, numai în bucătarie nu am intrat”, a declarat faimosul de la Exatlon, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Concurentul Exatlon, Ion Surdu a avut de-a lungul timpului mai multe meserii
Luptătorul MMA, Ion Surdu a lucrat ca barman și barista și este expert în shot-uri, cocktail-uri sau limonadă
Sursa foto: kfetele.ro

Care este visul sportivului și ce va face cu banii dacă va câștiga ”Exatlon”

Visul lui Ion Surdu este să-și deschidă un local unde oamenii se simt ca acasă și vin să lege prietenii într-o atmosferă plăcută și relaxantă. Concurentul Exatlon a subliniat că, marea lui pasiune rămâne sportul.

„Vreau să îmi deschid un local, dar știu că trebuie să fiu permanent acolo, trebuie să mă dedic 100% sau mai mult, pentru că viitorul depinde de mine și momentan nu îmi permit, vreau să îmi fac un viitor și o carieră în domeniul sportiv. Dar, cu siguranță, la un moment dat voi face și altceva și, dacă decid să îmi deschid un local, acesta ar fi simplu, un loc unde poți să vii să povestești cu oricine de acolo, unde să te simți bine, unde să intri, indiferent de oră, să bei o cafea bună, să poți să bei un vin bun, să poți să socializezi cu oricare dintre oamenii ce stau acolo. Un loc unde să te simți bine”, a declarat luptătorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×