După RCS&RDS, Realitatea Plus se vede și pe Telekom! A fost făcut anunțul oficial

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 15:55
După RCS&RDS, Realitatea Plus se vede și pe Telekom! A fost făcut anunțul oficial
Realitatea Plus urmează să intre în grila de programe de la Telekom. Sursa foto: viva.ro

Compania Telekom vrea să introducă în grila sa de programe un nou post de televiziune. Operatorul a trimis zilele acestea documentația necesară la Consiliul Național al Audiovizualului și așteaptă răspunsul. Cel mai probabil cererea va fi discutată marțea sau joia viitoare.

Realitatea Plus ar putea intra în grila de programe Telekom

Realitatea Plus urmează să intre în curând în grila de programe a companiei Telekom. Reprezentanții companiei de telecomunicații a depus documentația necesară la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Cel mai probabil cererea urmează să fie discutată în următoarea ședință CNA. În momentul în care operatorul va primi acordul forului audiovizual va putea introduce noul post în grila sa de programe.

„Telekom România a inițiat demersurile necesare pentru introducerea canalului Realitatea Plus în grila TV. Compania a depus documentația necesară la CNA”, au declarat reprezentanții companiei pentru paginademedia.ro.

Ce companii au mai introdus Realitatea Plus în grila lor de programe

La scurt timp după ce Realitatea TV a fost închisă pe 30 octombrie pentru că i-a expirat licența patronii postului de televiziune au luat decizia ca Realitatea Plus să treacă pe o grilă identică cu cea a postului închis. Așa se face că Realitatea Plus a intrat în momentul de față în grila de programe a două companii de cablu. Este vorba de RCS&RDS și UPC.

Realitatea Plus a intrat în grila de programe de la RCS&RDS de la 1 noiembrie chiar înainte de a primi acordul din partea CNA. Nu același lucru se poate spune despre UPC care a așteptat mai întâi acordul forului audiovizual, iar ulterior, potrivit legii, a dat drumul postului de televiziune. Orice modificare care se aduce grilei de programe are nevoie de aprobarea CNA. Realitatea Plus este deținută de patronii Cosmin Gușă și Maricel Păcuraru.

Cosmin Gușă i-a mulțumit patronului RCS&RDS Zoltan Teszari pentru că a fost primul care a introdus în grila sa postul Realitatea Plus. „Și apoi, sigur, RCS & RDS, misteriosul Zoltan Teszari, patronul de acolo, care, foarte repede, și-a dat seama, deși are o televiziune de știri concurentă, Digi 24, ce înseamnă posibila dispariție a Realității din casele românilor și, începând de ieri, a dat drumul în același loc de pe grila Realității TV”, a spus acesta în urmă cu o săptămână, potrivit realitatea.net.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×