După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină se iubește cu un influencer! Relația lor merge de minune: „Am mai scăpat de niște frici inutile”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2020, 14:15
După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină se iubește cu un influencer! Relația lor merge de minune: „Am mai scăpat de niște frici inutile”
Ioana Ginghină, încântată de relația cu noul iubit. Sursa foto: Captură Video

În vara lui 2019, vestea că Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au decis să divorțeze după 12 ani de căsnicie a fost o surpriză uriașă pentru toată lumea, în condițiile în care actorii formau unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Ei bine, la un an de la separare, frumoasa brunetă a reușit să lase în urmă toate umbrele trecutului și să-și refacă viața alături de Cristi Pitulice, un influencer din domeniul turismului.

Ioana Ginghină, dezvăluiri din relația cu noul iubit. Cei doi sunt nedespărțiți

Iar relația lor merge pe drumul cel bun, mai ales de când cu izolarea la domiciliu, perioadă care le-a permis să petreacă tot timpul sub același acoperiș. Într-un interviu acordat recent, carismatica actriță a dezvăluit că în clipa de față se simte împlinită din toate punctele de vedere.

Pentru cuplurile vechi ar trebui să fie o gură de aer această perioadă, o nouă lună de miere. Noi suntem OK, chiar foarte bine. Știi cum e, nimic nu e întâmplător. Așa am mai ars niște etape și am mai scăpat de niște frici inutile.

Ne-am creat o rutină, ne-am obișnuit fiecare cu programul lui și mai avem un mare avantaj, curtea și spațiul. Avem fiecare loc pentru a desfășura activitățile pe care și le dorește”, a declarat Ioana Ginghină.

Cristi Pitulice și micuța Ruxandra se înțeleg de minune

Cât despre fiica sa, aceasta nu duce lipsă de nimic și ține în permanență legătura cu tatăl său, pentru că foștii soți au convenit ca micuța să simtă că ambii părinți sunt prezenți în viața sa. De altfel, Alexandru Papadopol și-a revăzut fetița chiar după Sărbătorile Pascale. Cât despre noul iubit, acesta este pe placul Ruxandrei, ceea nu poate decât să o bucure pe frumoasa mămică.

Ruxandra este foarte fericită. Are toată atenția din toate părțile. Ține legătura cu tatăl ei, ba chiar s-au văzut acum, după sărbători. Ușor, ușor, încercăm să revenim la normal. Frica asta ne-a paralizat puțin, dar chiar nu putem trăi așa în autoizolare.

Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate.

Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart. Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra. Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea.

Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni”, a mai spus actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×