După divorț, Misha a plecat din țară! Avem primele imagini

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
22/09/2018, 10:19
După divorț, Misha a plecat din țară! Avem primele imagini GALERIE FOTO
Misha a aplecat din țară pentru mai multe proiecte

După ce au anunțat că au divorțat, Misha si Connect-R par să își vadă fiecare de cariera lor, dar și de proiectele lor, așa că blondina a plecat din țară. Avem primele imagini cu ea la vecinii unguri, acolo unde se pare că își consolidează cariera muzicală sau, poate cine știe, pe cea de model…

Artista a început să posteze imagini cu ea din ce în ce mai sexy, iar ultima poză de acest tip i-a lăsat pe fani mască. Misha, pe numele ei real Mihaela Sotrocan, s-a jucat puțin mai mult cu imaginația bărbaților și a optat pentru un mini-top portocaliu, care nu a contrastat deloc cu pielea ei bronzată, așa că a lăsat impresia că nu ar purta nimic. Cei acre îi ascultă muzica și îi urmăresc postările au fost în delir când au văzut așa ceva.

Misha a plecat din țară

Mai exact, Misha se află în aceste zile la Budapesta, după ce a părăsit România, săptămâna trecută. Ea a postat mai multe imagini pe conturile sale de socializare. Artista pare să fi trecut peste momentul dificil al separării oficiale de Connect-R sau cel puțin asta lasă la vedere de față cu ceilalți colaboratori.

Cu toate că nu mai formează oficial un cuplu, Misha și Connect-R au grijă de fetița lor și se bucură de fiecare moment în preajma acesteia. Se pare, însă, că în aceste zile, micuța a rămas în grija tatălui.

Misha și Connect-R, divorț fulgerător

La fel ca relația lor și nunta, și divorțul a venit tot pe neașteptate. Misha și Connect-R și-au spus ”adio” după 5 ani de căsnicie, după ce mai bine de un an au ascuns asta în fața publicului.

Zvonurile vorbeau despre o răcire în cuplu după ce fetița celor doi, Maia, ar fi primit un diagnostic mai puțin fericit din partea medicilor. Asta i-a unit pe cei doi pentru micuță, însă în același timp au distrus relația de cuplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×