După divorț, Misha a plecat din țară! Avem primele imagini

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
22/09/2018, 10:19
După divorț, Misha a plecat din țară! Avem primele imagini GALERIE FOTO
Misha a aplecat din țară pentru mai multe proiecte

După ce au anunțat că au divorțat, Misha si Connect-R par să își vadă fiecare de cariera lor, dar și de proiectele lor, așa că blondina a plecat din țară. Avem primele imagini cu ea la vecinii unguri, acolo unde se pare că își consolidează cariera muzicală sau, poate cine știe, pe cea de model…

Artista a început să posteze imagini cu ea din ce în ce mai sexy, iar ultima poză de acest tip i-a lăsat pe fani mască. Misha, pe numele ei real Mihaela Sotrocan, s-a jucat puțin mai mult cu imaginația bărbaților și a optat pentru un mini-top portocaliu, care nu a contrastat deloc cu pielea ei bronzată, așa că a lăsat impresia că nu ar purta nimic. Cei acre îi ascultă muzica și îi urmăresc postările au fost în delir când au văzut așa ceva.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Misha a plecat din țară

Mai exact, Misha se află în aceste zile la Budapesta, după ce a părăsit România, săptămâna trecută. Ea a postat mai multe imagini pe conturile sale de socializare. Artista pare să fi trecut peste momentul dificil al separării oficiale de Connect-R sau cel puțin asta lasă la vedere de față cu ceilalți colaboratori.

Cu toate că nu mai formează oficial un cuplu, Misha și Connect-R au grijă de fetița lor și se bucură de fiecare moment în preajma acesteia. Se pare, însă, că în aceste zile, micuța a rămas în grija tatălui.

Misha și Connect-R, divorț fulgerător

La fel ca relația lor și nunta, și divorțul a venit tot pe neașteptate. Misha și Connect-R și-au spus ”adio” după 5 ani de căsnicie, după ce mai bine de un an au ascuns asta în fața publicului.

Zvonurile vorbeau despre o răcire în cuplu după ce fetița celor doi, Maia, ar fi primit un diagnostic mai puțin fericit din partea medicilor. Asta i-a unit pe cei doi pentru micuță, însă în același timp au distrus relația de cuplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×