Duel încins la Exatlon sâmbătă, 4 mai. Pentru ce luptă Faimoșii și Războinicii

Dan Suta   
în Stiri mondene
04/05/2019, 17:16
Duel încins la Exatlon sâmbătă, 4 mai. Pentru ce luptă Faimoșii și Războinicii GALERIE FOTO
Concurenții riscă noi accidentări în episodul de sâmbătă de la Exatlon. Foto: captură Kanal D

Kanal D difuzează un nou episod din reality-show-ul sportiv Exatlon sâmbătă, 4 mai 2019, începând cu ora 20. Faimoșii și Războinicii se înscriu într-un duel încins pe care telespectatorii îl vor putea urmări în această seară. Meciul de la vilă devine mai important în ediția de astăzi. Concurenții revin pe ringul de luptă după ce au petrecut Paștele în Republica Dominicană.

Bătălie cruntă la Exatlon sâmbătă, 4 mai: Câți concurenți mai sunt în competiție

Telespectatorii vor asista la o bătălie crâncenă, în care nervii vor fi întinși la maximum. În competiție au mai rămas 4 războinici și 6 faimoși. Din echipa Războinicilor fac parte: Cristian Dumitrache, Nicoleta Luncă, Gabriel Nedelcu și Mihai Berar. Războinicii s-au descurcat greu sezonul acesta, căci au rămas doar 4 din 13, față de numărul faimoșilor.

Faimoșii care continuă lupta pentru marele premiu sunt: Cristina Constantinescu, Ion Surdu, Cătălina Șeicaru, Andrei Boțoacă, Costin Gheorghe și Andreea Arsine. În episodul de astăzi vor reveni celebrele tobogane din care concurenții vor plonja direct în apă, unde trebuie să înoate ca apoi să se târască pe nisip pe sub elementele de pe traseu.

Toboganul revine în proba pentru vilă. Foto: Captură Kanal D

Cum va fi cursa pentru vilă

Finalul cursei va fi unul deja obișnuit, dar în continuare suficient de dificil mai ales după o cursă care presupune și înotul: manetele grele vor fi trase de luptătorii din Republica Dominicană pentru a ajunge la capăt și a câștiga puncte pentru echipă, în speranța că vor câștiga posibilitatea de a trăi fără bătăi de cap, în condiții de lux, la vilă.

La meciul anterior, Ion Surdu a fost destul de nemulțumit de evoluția fetelor din concurs. ”Legat de fetele noastre, nici nu mai stiu sincer ce sa ma gandesc, ce sa zic, pentru ca am incercat toate felurile posibile si sa fie calme la final si sa mearga bine pe traseu… (…)”, a spus Ion Surdu, conform exatlon.kanald.ro.

Emisiunea Exatlon este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 20:00. Programul a fost redus de Kanal D la două episoade pe săptămână, cel mai probabil din cauza audiențelor slabe înregistrate în acest sezon.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×