Drama unei fete de 21 de ani, decedată pe o şosea din Cluj: „Mă uitam la tine şi îmi curgeau lacrimile”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 17:24
Drama unei fete de 21 de ani, decedată pe o şosea din Cluj: „Mă uitam la tine şi îmi curgeau lacrimile”
Această tânără și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto: Facebook

Un grav accident rutier produs în cursul zilei de sâmbătă între localităţile Bădeni şi Plăieşti din judeţul Cluj a curmat în mod tragic viața Anei, o tânără de doar 21 de ani. Pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, fata a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, izbindu-se apoi de o utilitară care circula regulamentar. Rănile suferite în urma impactului puternic i-au fost fatale șoferiței, care a murit la scurt timp, în ambulanță.

Mărturia sfâșetoare a prietenului Anei

Martor al nefericitului eveniment, un apropiat al Anei a transmis un mesaj de-a dreptul sfâșietor pe rețelele de socializare. Bărbatul povestește că a alertat autoritățile, așteptând neputincios ca acestea să ajungă, în speranța că buna sa prietenă va trece cu bine peste această cumpănă. Din păcate a fost prea târziu pentru tânără, care s-a stins din viață, în ciuda eforturilor medicilor, care au încercat în zadar să o salveze.

Da…da Ana.. am fost primul care o ajuns la tine.. am fost primul care o încercat disperat să te ajute.. primul care o sunat după ajutoare implorând să ajungă cât mai repede la tine.. am încercat să te ajut dar din păcate n-am putut.. ai fost captivă între ruinele unei maşini nenorocite..mă uitam la tine şi îmi curgeau lacrimile.. îţi vedeam chipul blând, chipul nevinovat.. şi aşteptam.. asteptam ca cineva sa vina şi sa te scoată odata de acolo.. stăteam neputincios şi sunam disperat sa vina odata.. sa vină sa te ajute..dar din păcate n-ai mai putut.. ??din păcate sufletul tău n-a rezistat şi te-ai dus dintre noi.. odihneşte-te in pace!!”, a scris acesta pe contul personal de Facebook.

Mama și fratele mai mic al fetei au suferit răni grave

În momentul cumplitului accident rutier, în interiorul automobilului se afla și mama Anei, împreună cu fratele mai mic al fetei, în vârstă de 10 ani. Aceștia au suferit răni grave și au fost transportați de urgență la spital, iar rudele și prietenii se roagă acum să scape cu viață.

Conform primelor cercetari, o conducatoare auto de 21 de ani din localitatea Plaiesti a condus un autoturism pe DC 82, pe raza localitatii Badeni, iar pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul umed a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat de 35 ani din localitatea Ludus, județul Mureș„, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×