O tânără de 21 de ani, paralizată de la gât în jos, pictează și cântă la pian cu gura – VIDEO/ FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/10/2019, 12:06
O tânără de 21 de ani, paralizată de la gât în jos, pictează și cântă la pian cu gura – VIDEO/ FOTO GALERIE FOTO
Grace este o tânără paralizată care ne dă o lecție de viață tuturor. Sursa foto: whatsnew2day.com

Grace Fisher, o tânără de 21 de ani din statul american California e un exemplu de viață pentru toată lumea. În timp ce noi ne plângem de lucruri mărunte, fata reușește să facă lucruri uluitoare deși nu își simte corpul de la gât în jos. Tânăra cu paralizie nu a văzut în condiția ei un impediment, ci dimpotrivă, a reușit să se autodepășească zi de zi.

O tânără paralizată impresionează o lume întreagă

Grace nu își poate folosi mâinile și nici picioarele, așa că viața a învățat-o să se descurce altfel. Cu totul altfel. Tânăra reușește să picteze și să cânte la pian cu gura, lucru care i-a uimit pe toți, cazul ei devenind unul viral în Statele Unite. Tânăra și-a pierdut mobilitatea la vârsta de 17 ani și de atunci a devenit mai ambițioasă și mai puternică decât și-ar fi imaginat că poate fi.

Grace este studentă, muzician și artistă. Este pasionată de pian și de pictură și, în ciuda dificultăților sale, reușește să creeze adevărate opere de artă. Tânăra a fost admisă la Universitatea Santa Barbara din statul californian unde studiază compoziția muzicală. Grace nu s-a oprit la a demonstra că își poate dezvolta talentul fără să se folosească de membrele ei și a înființat o fundație pentru a ajuta oamenii care sunt în aceeași situație ca ea.

„Am acceptat că probabil voi trăi întreaga viață într-un scaun cu rotile”

„Muzica și arta m-au ajutat să mă concentrez pe ce am și nu pe tot ceea ce am pierdut. Încă pot face lucrurile care îmi plac și să duc o viață plăcută. Mă aflu într-un loc bun acum. Am acceptat faptul că probabil voi trăi întreaga viață într-un scaun cu rotile. Oricum, nu voi renunța niciodată la speranța că voi merge din nou”, a declarat Grace pentru whatsnew2day.com.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×