O femeie și-a sunat soțul din mijlocul incendiului din California: ”Eu o să mor!” Continuarea e incredibilă

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
14/11/2018, 16:50
O femeie și-a sunat soțul din mijlocul incendiului din California: ”Eu o să mor!” Continuarea e incredibilă
Femeia care și-a sunat soțul din mijlocul incendiilor din California a supraviețuit datorită încurajărilor trimise de acesta

Din mijlocul incendiului mistuitor din California, o femeie și-a sunat soțul și i-a spus la ce să se aștepte. Continuarea vorbelor ei este incredibilă! Pe numele său Nichole Jolly, o asistentă din California, a crezut că va muri în incendiul devastator din orașul Paradise. Femeia, împreună cu colegele sale de muncă au salvat 600 de vieți. În acel timp, flăcările se extindeau cu fiecare secundă care trecea, lucru în urma căruia au decis să se urce în mașină și să conducă spre o zonă în care să fie în siguranță.

Asistenta a povestit ce a simțit în acele momente. ”Am început să conducem și mașina mea a luat foc și a fost total curprinsă de flăcări. Taxiul s-a umplut de fum. L-am sunat pe soțul meu și i-am spus: ”Cred că o să mor, te iubesc, spune-le copiilor că îi iubesc”. Mi-a spus: ”Nu muri, fugi”. Am închis telefonul, m-am dat jos din mașină, flăcările îmi atingeau pantalonii”, a mărturisit asistenta.

Femeia care și-a sunat soțul din mijlocul incendiului din California și i-a transmis că o să moară, a supraviețuit datorită convorbirii cu partenerul ei!

femeia care și-a sunat sotul din mijlocul incendiilor din california a supravietuit datorita convorbirii cu sotul ei
Asistenta care a supraviețuit incendiilor din California datorită vorbelor soțului ei

Însă, cu toate că în momentul apelului făcut către soțul ei era descurajată, răspunsul acestuia i-a dat curaj să treacă prin foc și să lupte. ” Am fugit la mașina prietenei mele cele mai bune și am văzut cum se topise sub ochii mei. Nu am putut deschide ușa, pentru că mânerul din plastic se topise. Și am bătut în geam, nu a răspuns, și m-am gândit că este moartă. Nu puteam sta acolo, focul era lângă mine, pantalonii mei începeau să ardă”, a mai spus femeia.

Așadar, soluția găsită de asistentă, pentru a-și salva viața și a-și vedea copiii ziua următoare a fost fuga. Aceasta a alergat până când a ajuns la o mașină de pompieri și a sărit în spatele ei. Asistenta a rămas acolo până când salvatorii s-au ocupat de incendiu, i-au oferit o pătură termoizolantă și au adus-o în siguranță, într-un final, alături de cei dragi.

'Like an apocalyptic movie'

“It was exactly like any apocalyptic movie I have ever seen.”Paradise resident Sorrell Bobrink describes how she fled with her child as wildfire engulfed the Californian town. bbc.in/2DD6Tn8

Gepostet von BBC News am Mittwoch, 14. November 2018

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×