10 oameni au murit şi alţi 100 au fost răniţi în incendiul de vegetaţie din California! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
10/10/2017, 10:44
10 oameni au murit şi alţi 100 au fost răniţi în incendiul de vegetaţie din California! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Dezastrul din anii trecuţi a revenit în California! Cel puţin zece persoane au murit şi alte 100 au fost rănite în incendii. Totodată, sute de clădiri au fost distruse şi peste 20.000 de oameni au fost nevoiţi să-şi părăsească locuinţele, în urma incendiilor din statul american, potrivit Reuters. Vezi mai multe imagini sus, în Galerie Foto!

Guvernatorul Californiei Jerry Brown a declarat stare de urgenţă în Napa, Sonoma şi Yuba, care includ principalele terenuri viticole. Ulterior, zona pentru care a fost declarată starea de urgeanţă a fost însă extinsă. Cele mai multe victime, respectiv şapte, s-au înregistrat în Sonoma, alte două persoane pierzându-şi viaţa în Napa şi una în Mendocino. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Incendiu în California! 1500 de clădiri au fost distruse

Peste 100 de persoane au fost tratate la spitale din regiunile Napa şi Sonoma, pentru arsuri sau din cauz afumului inhalat, conform CNN. De asemenea 1.500 de clădiri au fost distruse şi au ars peste 20.000 de hectare de teren.

Un purtător de cuvânt al Biroului pentru Servicii de urgenţă al guvernatorului a avertizat că bilanţul vitimelor ar putea creşte. Incendiile se extind rapid din cauza combinaţiei dintre vântul puternic, umiditatea scăzută şi vremea caldă şi uscată. Nu se cunosc motivele pentru care a izbucnit incendiul devastator.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×