Drama prin care a trecut Laura Codruța Kovesi: „A fost un moment greu pentru toată familia”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 13:18
Drama prin care a trecut Laura Codruța Kovesi: „A fost un moment greu pentru toată familia” GALERIE FOTO
Drama prin care a trecut Laura Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi a răzbit în lupta pentru funcția europeană mult dorită și a câștigat susținerea Parlamentului European împotriva sabotajului. Străinii i-au recunoscut valoarea, a fost umilită, revocată și calomniată, însă în spatele tuturor reușitelor ei, considerate de unii eșecuri, Kovesi a fost un om greu încercat. Fosta șefă a DNA a vorbit despre drama prin care a trecut în emisiunea Andreei Esca, la Europa FM.

Drama prin care a trecut Laura Codruța Kovesi

„A fost un moment foarte greu pentru familie când a murit tata. Viaţa noastră s-a schimbat. Ne lipseşte şi ne e dor de el tot timpul. Avea momente când era supărat, dar tot timpul era optimist. Când am vorbit cu el la telefon, nu am simţit că sunt supăraţi de ceva. Niciodată nu mi-au zis să renunţ.

Când am fost revocată din funcţie, mama a fost cea care m-a încurajat. Eram cumva… venisem după un val de evenimente grele, simţeam şi lipsa tatălui, a venit şi revocarea, era previzibil, am sunat-o pe mama şi am zis: ‘Mami, ce crezi, să îmi dau demisia?’ Şi e mi-a spus: ‘Tu, copilă, nu ai greşit cu nimic. Nu renunţa la principiile tale’. Cel mai bun sfat… acelaşi sfat l-am primit şi de la fratele meu şi de la omul cu care îmi împart viaţa”, a declarat Laura Codruța Kovesi.

Drama prin care a trecut Laura Codruța Kovesi:
Kovesi a fost un om greu încercat

Kovesi ascultă Vama Veche și Tudor Chirilă

Un alt detaliu pe care politicianul l-a ”scăpat” la radio a fost unul legat de muzica pe care o ascultă în timpul său liber și care îi dă o stare bună. Surprinzător, sau nu, dar Kovesi asculta Vama Veche și Tudor Chirilă. „Sunt fan Vama Veche și Tudor Chirilă. Au avut un concert în 2004 la Sighișoara.

Lansase melodia ‘Nu ne mai trageți pe dreapta.’ După concert, acolo era și un polițist și tot drumul până la Sibiu am cantat piesa asta. Săracul polițist nu a avut ce face. Înainte de a merge la Bruxelles am ascultat piesa asta, mi-a dat o stare bună, am plecat mai optimistă”, a adăugat Kovesi

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×