Ce poreclă avea în copilărie Laura Codruța Kovesi. A fost dată de gol de fostul antrenor de baschet!

Claudiu Melinte   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 12:39
Ce poreclă avea în copilărie Laura Codruța Kovesi. A fost dată de gol de fostul antrenor de baschet!

Laura Codruța Kovesi a fost invitată de Andreea Esca la o emisiune radio difuzată de Europa FM. Interviul a avut loc la o săptămână înainte de decizia finală în vederea funcţiei de procuror-şef european pe care fosta șefă DNA este favorită s-o ocupe. Kovesi a vorbit despre copilăria sa, despre baschet, iar într-o intervenție telefonică, fostul ei antrenor a dezvăluit cum era alintată în copilărie.

Porecla Laurei Codruța Kovesi, dezvăluită la emisiunea Andreei Esca

”M-am născut în Sfântu  Gheorghe și am locuit acolo până la 7 ani. Am făcut clasa întâi acolo, apoi ne-am mutat la Mediaș. Știu cuvintele de bază în maghiară. Mare parte din copilaria la Mediaș mi-am petrecut-o. Din clasa a doua am început baschetul. O doamnă ne-a întrebat dacă vrem să jucăm, a vazut că sunt înaltă si m-a chemat. Așa am început să merg la sală, mergeam la antrenamente și era epuizant, dar amintirele mele din copilarie sunt legate de sala de sport din Mediaș, de fetele de acolo. Era ca a doua familie”, a povestit Laura Codruța Kovesi la Europa FM.

Laura Codruța Kovesi, alături de Andreea Esca la Europa FM

În timpul emisiunii a intervenit fostul antrenor de baschet al fostei șefe DNA. Acesta a dezvăluit ce poreclă avea aceasta în copilărie: ”Era poreclită Codra, de la Codruța. Și acum mai vine pe la noi si mai jucăm câte un bachet. În copilărie am pus-o căpitan, era capitanul echipei mele. Din sport cred ca a ânvăâat corectitudinea, să fie corectă, să aibă atitudine”, a declarat fostul antrenor de baschet al Laurei Codruța Kovesi.

.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×