Drama neștiută prin care DJ Rynno a trecut în urmă cu câțiva ani: ”Am dormit în fața spitalului”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/04/2020, 15:51
Drama neștiută prin care DJ Rynno a trecut în urmă cu câțiva ani: ”Am dormit în fața spitalului”

DJ Rynno, pe numele din buletin Sorin Costache (46 de ani), a renunțat la cariera muzicală de dragul soției și s-a mutat în urmă cu doi ani în Suedia unde lucrează ca șofer pe autobuz. Renumit pentru piesele muzicale pe care le-a scos de-a lungul anilor alături de mari artiști, DJ Rynno ascunde o mare dramă.

Soția lui DJ Rynno, Luisa, la un pas de a-și pierde viața

Cunoscutul DJ a mărturisit într-un interviu acordat ziarului „Național” că nu a avut o viață tocmai ușoară și a trecut prin momente de cumpănă când soția sa Luisa a fost la un pas de a-și pierde viața. În urmă cu 9 ani, la scurt timp după ce soția muzicianului a născut, DJ Rynno a trecut prin clipe de nedescris.

„Vineri, în jurul orei 14.00, soției mele i-a amorțit mâna dreaptă, a făcut spume la gura și a căzut la pământ. Timp de 5 minute a fost într-o stare de inconștiență totală. La Spitalul Pantelimon, doctorița care era de gardă ne-a spus că soția mea nu are nimic grav și că putem pleca.

Cum am ajuns acasă, ea a făcut o altă criză. Din cauza incompetenței doctorilor, soția mea era să moară. Dacă cheagurile de sânge ajungeau la cap nu i se mai oxigena creierul”, a povestit Dj Rynno în anul 2011, informează click.ro.

Artistul a renunțat la muzică pentru a-i fi aproape soției și copilului

Câțiva ani mai târziu muzicianul și-a deschis sufletul din nou și a vorbit despre drama care i-a marcat viața. DJ Rynno a povestit în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D că a făcut numeroase sacrificii pentru familia sa, mai ales când soția se afla pe patul de spital.

Artistul a mărturisit că timp de 3 luni de zile a dormit în mașină, în fața spitalului în care soția sa era internată. DJ Rynno a mai spus în anul 2016 că situația a fost cu atât mai dramatică, cu cât muzicianul nu și-a putut vedea nici băiețelul care abia se născuse.

 „Am dormit în fața spitalului, într-o mașină. Trei luni am stat așa. Mama și soacra mea făceau cu schimbul, chiar ca la un serviciu, 8 ore și 8 ore, pentru a sta cu copilul. Nu puteam să-mi văd băiețelul, iar asta a fost dramatic”, a spus artistul în emisiunea difuzată la Kanal D.

DJ-ul a mai spus că soția sa își mai dorește un copil, dar lui îi este teamă și se gândește la ce este mai rău. Muzicianului îi este frică să devină tată pentru a doua oară pentru că nu-și dorește să crească singur doi copii.

„Luisa își dorește al doilea copil, dar mie îmi este foarte frică. Ea încă mai crede că poate face al doilea copil, dar eu nu mai vreau. De frică. Nu-mi doresc să cresc singur doi copii”, a completat DJ Rynno în emisiunea lui Teo Trandafir.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×