Un DJ celebru din SUA a murit din cauza coronavirus. Black N Mild avea 44 de ani

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
21/03/2020, 20:34
Un DJ celebru din SUA a murit din cauza coronavirus. Black N Mild avea 44 de ani
Black N Mild a murit din cauza coronavirus

Black N Mild era un MC extrem de iubit în New Orleans, oraș aflat în sudul SUA. Personalitatea locală a decedat la vârsta de 44 de ani după ce s-a infectat cu coronavirus.

Inițial, bărbatul le-a transmis prietenilor săi că nu are gripă ci o simplă „pneumonie”.

Black N Mild, răpus de coronavirus la 44 de ani

Conform presei din SUA, Black N Mild, pe numele său adevărat Oliver Stokes Jr. a decedat vineri, 20 martie, la o zi după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus în 19 martie.

Oliver Stokes era iubit de toată lumea pentru personalitatea sa și s-a adresat fanilor și prietenilor înainte de a ajunge în spital.

Bărbatul a mărturisit că se simte prost, că are febră 39.1. „Nu am mai fost răcit de ani de zile… e super nasol”, a scris DJ-ul pe Facebook.

Inițial, în 9 martie, Stokes a mers la doctor pentru un consult de rutină. În 11 martie, bărbatul le-a transmis fanilor că nu are gripă și „pneumonie”. Din păcate, pneumonia era cauzată de coronavirus, însă Stokes nu știa acest lucru în acel moment.

A trăit 24 de ore din clipa în care a aflat că pneumonia sa era provocată de coronavirus.

Vedetele nu au fost ferite de COVID-19

COVID-19 nu ține cont de vedetism. Virusul infectează pe toată lumea, de la oameni simpli la lideri de stat. Momentan, următoarele personalități au fost infectate cu coronavirus:

Dintre actori, se fac remarcați Tom Hanks, Idris Elba sau Olga Kurylenko. De asemenea, Kristofer Hivju din Game of Thrones a fost testat pozitiv.

Prințul Albert al 2-lea de Monaco, Sophie Grégoire Trudeau, soția premierului Canadei și primarul din Miami, Francis Suarez, au luat coronavirus din lumea politicii.

Sportivii au fost și ei loviți de coronavirus, mai mulți fotbaliști din Europa și baschetbaliști din NBA fiind trecuți pe lista „victimelor”. Desigur, formațiile din Italia au fost cele mai afectate la acest capitol.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×