Drama neștiută a lui Mihai Constantinescu! S-a întâmplat în tinerețe: “Am fost cu o fată splendidă”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 09:57
Drama neștiută a lui Mihai Constantinescu! S-a întâmplat în tinerețe: “Am fost cu o fată splendidă” GALERIE FOTO
Mihai Constantinescu ar fi dorit să aibă un urmaș. Sursa foto - facebook

Drama neștiută a lui Mihai Constantinescu! Artistul care s-a stins din viață la Spitalul Clinic de Urgență floreasca, acolo unde era internat încă din luna mai după ce a suferit un stop cardio respirator, a ascuns și un mare regret al cieții. Interpretul a mărturisit la un moment dat, într-un interviu, că și-ar fi dorit foarte mult să aibă un copil. Mihai Constantinescu a precizat că în tinerețe a fost la un pas să devină tătic.

Drama neștiută a lui Mihai Constantinescu!

”Un copil responsabilizeaza mama enorm. Nu a fost sa fie sa am un copil. Atunci cand mi-am dorit nu s-a mai putut. Am fost in tinerete cu o fata splendida si a ramas insarcinata. Ea a luat hotararea sa nu se mai intample absolut nimic. Asa ca a facut avort. Eram tanar, aveam in jur de 30 de ani si ea era in clasa a 12-a. Mi-ar fi placut ca ea sa fi lasat copilul”, a spus regretatul artist

Deși a trecut de-a lungul vremurilor prin drame mari, acesta fiind marcat de pierderea părinților săi și, mai apoi, de dispariția prematură a surorii sale, ucisă de o boală incurabilă, Mihai Constantinescu a continuat să afișeze un chip vesel și să transmită fanilor speranță. De altfel, speranță a avut și el în ceea ce privește apariția unui copil, însă lucrul acesta nu s-a mai întâmplat niciodată.

S-a întâmplat în tinerețe

Artistul recunoaște că, la un moment dat, a luat în calcul să înfieze. „Uite, de exemplu, niște vecini de ai mei, oameni tineri, foarte drăguți amândoi au înfiat un băiat și o fată, frați. Ma uit la ei cu atât drag și îi iubesc atât de mult pentru curajul imens pe care l-au avut pe a face un asemenea gest”, a mai spus Mihai Constantinescu despre posibilitatea care i se ivise în cale.

Mihai Constantinescu nu a mai apucat să înfieze un copil și, din păcate, s-a stins din viață pe 29 octombrie, la ora 19.00. Vă reamintim că artistul se afla în spital de 5 luni de zile și starea acestuia nu era un foarte bună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×