Cum arăta Mihai Constantinescu înainte de stopul cardio-respirator. Ultima imagine cu artistul FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/10/2019, 23:28
Cum arăta Mihai Constantinescu înainte de stopul cardio-respirator. Ultima imagine cu artistul FOTO
Mihai Constantinescu s-a stins din viață, după cinci luni de suferință. Sursa foto: kanald.ro

Mihai Constantinescu s-a stins din viață marți, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca din Capitală, după cinci de comă, perioadă în care familia, prietenii și fanii au sperat în zadar că se va produce o minune, ca în cazul lui Gabriel Cotabiță. Chiar dacă problemele de sănătate nu i-au dat pace în ultimii ani, nimic nu anunța un astfel de deznodământ, mai ales că artistul era într-o formă de zile mari, lucru dovedit de imaginea surprinsă în timpul ultimei sa apariții publice.

Ultima imagine cu Mihai Constantinescu. Artistul părea să se simtă bine

Cu puțin timp înainte de a suferi stopurile-cardio respiratorii care aveau să-i fie fatale, îndrăgitul interpret de muzică ușoară a participat ca invitat în cadrul emisiunii Drag de România mea, difuzată de TVR 2. Însoțit de partenera sa de viață, Simona Secrier, Mihai Constantinescu a părut extrem de relaxat și, pus pe șotii ca întotdeauna, a glumit cu Fuego, prezentatorul show-ului.

Ultima imagine cu Mihai Constantinescu. Sursa foto: tvr.ro
Ultima imagine cu Mihai Constantinescu. Sursa foto: tvr.ro

Tragedia care avea să se producă ulterior a luat prin surprindere pe toată lumea. Artistul a fost găsit inconștient, în casă, de soția sa, în urma unui infarct. Ajuns la spital, a suferit alte două stopuri cardio-respiratorii, intrând în moarte cerebrală. Va rămâne în memoria tuturor celor care l-au iubit și i-au fredonat numeroasele șlagăre lansate de-a lungul carierei, nu doar ca un mare solist de muzică ușoară, ci și ca un om deosebit, a cărui valoare este greu de descris în cuvinte.

Anastasia Lazariuc, mesaj sfâșietor după moartea lui Mihai Constantinescu

Vestea că Mihai Constantinescu s-a stins din viață după o lungă suferință nu o putea lăsa indiferentă pe Anastasia Lazariuc, cea cu care artistul a împărțit scena de nenumărate ori. Într-un interviu acordat recent, aceasta s-a declarat șocată moartea bunului său prieten și coleg, mai ales că spera într-un miracol, la fel ca în cazul lui Gabriel Cotabiță.

Sunt șocată! Nu îmi vine să cred, nici nu știu dacă e adevărat. Ce pot să spun? Mihai Constantinescu a fost un mare artist, foarte profesionist, îndrăgostit de muzică şi de meseria sa. Am avut multe concerte împreună, a fost foarte iubit de oameni. Îmi pare rău că nu mai este”, a spus, printre lacrimi, Anastasia Lazariuc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×