Reacţii din lumea politică după moartea lui Mihai Constantinescu. Politicieni cunoscuţi au transmis condoleanţe

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/10/2019, 22:57
Reacţii din lumea politică după moartea lui Mihai Constantinescu. Politicieni cunoscuţi au transmis condoleanţe
Lumea politică, în lacrimi după moartea lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: b1.ro

Vestea că Mihai Constantinescu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, după cinci luni de suferință,a căzut ca un trăsnet peste întreaga opinie publică din țara noastră. Artiști care i-au fost alături în numeroasele turnee prin țară și nu numai, actori, dar și politicieni, cu toții s-au declarat șocați de dispariția unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică ușoară.

Dacian Cioloș, mesaj emoționant după moartea lui Mihai Constantinescu

Printre aceștia se numără și Dacian Cioloș, care, prin intermediul rețelelor de socializare, a transmis un mesaj emoționant, dezvăluind că artistul i-a „presărat copilăria cu multe momente de bucurie”. „S-a stins încet și duios. Dar “lumea minunată” rămâne în cei în care vocea lui a sădit-o. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a mai scris fostul premier pe contul său de Facebook.

La rândul său, Carmen Dan îl asigură pe Mihai Constantinescu că „vom iubi în continuare și câinii vagabonzi”, așa cum ne îndemna artistul într-unul dintre șlagărele sale nemuritoare. „Numai puritatea acestui sentiment poate crea ”o lume minunată” și îți suntem, cu toții, datori cu îndârjirea de a fi mai buni. Noi înșine și unii cu alții. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a mai scris fostul ministru de Interne.

Șerban Nicolae, despre moartea lui Mihai Constantinescu: „E greu!”

Moartea unuia dintre cei mai apreciați interpreți de muzică ușoară din țara noastră nu l-a putut lăsa indiferent nici pe Șerban Nicolae. În cadrul unei emisiuni televizate, social-democratul a dezvăluit că se numără printre fanii lui Mihai Constantinescu, melodia sa preferată din repertoriul acestuia fiind mai puțin cunoscută publicului larg.

E greu! Eu am prins și melodii mai puțin cunoscute. Mi-a plăcut foarte mult o melodie: Ad-o vântule înapoi. Cine vrea să o asculte, are un ritm de reggae foarte frumos și e o latură mai puțin cunoscută. Deși, așa cum ați spus, nu a trădat niciodată genul de muzică ușoară. Melodiile fac parte din copilăria, adolescența mea. E o mare pierdere”, a declarat Șerban Nicolae la Antena 3.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×