Drama lui Teodor Danci, concurentul de la Vocea României: „La preselecţii, tatăl meu era în comă”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/10/2019, 22:31
Drama lui Teodor Danci, concurentul de la Vocea României: „La preselecţii, tatăl meu era în comă” GALERIE FOTO
Drama lui Teodor Danci, concurentul de la Vocea României

Vocea României a mai cunoscut o dramă, dar a mai câștigat o voce superbă. Îl cheamă Teodor Danci, are 16 ani, are 1,91 m și este obișnuit cu concursuri de acest gen, deoarece a ajuns până în semifinalele Vocea României Junior, antrenat de celebra Andra. Teodor Danci a fost susținut vineri seara chiar și din cer, de tatăl său care a murit recent.

Drama lui Teodor Danci, concurentul de la Vocea României

Teodor Danci a făcut o impresie frumoasă la Vocea României și a reușit să întoarcă scaunul pe care stă Horia Brenciu. Chiar dacă nu era antrenorul la care se aștepta să ajungă, Teodor Danci s-a bucurat că merge mai departe la Vocea României.

”Este un timbru unic la Vocea României. Ai făcut cum fac schiorii elvețieni. Ai făcut slalom c vocea, dar te-ai și întors”, a spus Horia Brenciu, care l-a întrebat la cine ar fi vrut să meargă în echipă.  ”Sincer, mie îmi place mult de Irina, dar nu mă deranjază să merg în echipa ta”, a spus Teodor în aplauzele tuturor.

Drama lui Teodor Danci, concurentul de la Vocea României
Drama lui Teodor Danci, concurentul de la Vocea României. Asa arata acum 3 ani, cand a participat la Vocea Romaniei Junior

Teodor Danci și-a pierdut tatăl recent

În plus, tânărul a câștigat și un pariu. El a spus că cel care se va întoarce va fi chiar Horia Brenciu, chiar dacă ar fi vrut să ajungă în echipa Irinei Rimes. Așa a fost. Horia Brenciu i-a aprecat cel mai mult prestația artistică, așadar Teodor Danci a câștigat pariul de 10 lei pus cu fratele său.

Cei doi frați au trect printr-o dramă. Chiar înainte de preselecțiile la Vocea României, tatăl lor a intrat în comă. Și-a revenit puțin și i-a spus fiului său că-l va susține la audiții, însă, din păcate, a decedat până când mezinul familiei a urcat pe scena Vocea României.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×