Drama care i-a schimbat viața Andreei Marin: „Mama s-a stins în brațele mele când aveam nouă ani”

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/10/2019, 12:33
Drama care i-a schimbat viața Andreei Marin: „Mama s-a stins în brațele mele când aveam nouă ani”
Andreea Marin a povestit despre drama care i-a marcat viața. Sursa foto: Antena Stars

Andreea Marin este o femeie puternică. Ambasadoarea UNICEF în România nu a avut, însă, mereu o viață liniștită. De la vârsta de 9 ani a învățat să fie mai responsabilă, să ia viața în piept, în timp ce alți copii își vedeau de copilărie. Este vârsta la care fosta Zână a Surprizelor și-a pierdut viața, moment care a marcat-o și a maturizat-o pentru totdeauna.

Andreea Marin nu a avut o copilărie ușoară

Fosta prezentatoare de televiziune a povestit pentru Antena Stars momentul dramatic prin care a trecut când era o copilă. Mama i s-a stins în brațe, iar de atunci a devenit ca o mamă pentru sora ei mai mică. Vedeta a spus că de atunci a început să construiască altfel lucrurile în viață și că acest episod a ajutat-o să fie o luptătoare.

Moartea mamei a făcut-o pe Andreea Marin să fie mai protectoare cu cei din familia ei, să fie mai atentă la nevoile lor. La vârsta de 18 ani s-a întrebat când a râs cu poftă ultima oară și atunci s-a produs cu adevărat declicul: și-a dat seama că nu poate trăi la nesfârșit cu această povară, că trebuie să facă o schimbare, să meargă înainte orice ar fi, dar fără să mai sufere.

andreea marin
Vedeta și-a amintit de mama ei într-un interviu acordat postului Antena Stars

„Mama s-a stins în brațele mele când aveam nouă ani”

„Aș împărți copilăria în două parți, până la nouă ani a fost ca în povești, joacă, școală, nu a lipsit iubirea din familia mea. Atunci s-a întâmplat o dramă, mama s-a stins în brațele mele, când aveam nouă ani. Tatăl meu era foarte tânăr, avea 38 de ani. Sora ea avea doar patru ani. Restul copilăriei mele a stat sub semnul responsabilițății, am început să construiesc altfel în viață”, a declarat Andreea Marin la tv.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×