Drama lui Kamara! La 5 ani, fiul său are 10 kg şi nu poate merge: “Facem tot ce se poate”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/05/2019, 11:12
Drama lui Kamara! La 5 ani, fiul său are 10 kg şi nu poate merge: “Facem tot ce se poate” GALERIE FOTO
Leon, fiul lui Kamara va începe tratamentul cu celule stem sîptămâna viitoare Sursa foto: Facebook.com

Fiul lui Kamara, Leon, va începe luna aceasta tratamentul cu celule stem în Turcia. Copilul a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică la scurt timp după naștere. Deși luna aceasta Leon împlinește 5 ani încă poartă pampers și nu poate merge nici de-a bușilea.

Tratamentul cu celule stem se va face în Turcia

Kamara luptă pentru fiul său până la capăt. Săptămâna viitoare micuțul va pleca cu ambii părinți în Turcia unde va începe tratamentul cu celule stem. Tot atunci specialiștii vor decide dacă este nevoie și de o intervenție la nivelul coloanei vertebrale.

Din punct de vedere mental băiețelul este foarte bine. Partea motorie îi este afectată și asta se vede în faptul că, copilul miscă și folosește un singur braț, încă poartă pampers și la vârsta de cinci ani are doar 10 kg. Băiețelul are nevoie de supraveghere permanentă pentru că nu poate merge nici de-a bușilea.

„Va continua terapiile pe care le face, dar pentru a merge are nevoie de o serie de intervenții. Primele două vor fi în Turcia. Și în funcție de rezultate vom ști în ce direcție ne îndreptăm cu alte intervenții, în Germania sau în America. Facem tot ce se poate pentru a-l pune pe micuțul nostru pe picioare. Sunt costuri mari, dar și rezultate pe măsură”, a mărturisit Kamara pentru Click.

Kamara și mama copilului, Oana sunt divorțați de aproximativ 2 ani, dar continuă să lupte împreună pentru viața băiețelului.

Fosta soție a lui Kamara face acuzații dure

Kamara va pleca în Turcia cu Leon
Leon, fiul lui Kamara va începe tratamentul cu celule stem în Turcia
Sursa foto: Facebook.com

,,Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vină. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special. Eu am observat la naștere. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme.  Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent.  Eu am ales să stau lângă Leon timp de 3 ani, nu făceam altceva”, a declarat fosta soție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×