O tânără dinamovistă are nevoie de ajutor! Donează sânge şi salvează-i viaţa

Gabriel Esanu  
înStiri de ultima ora
21/03/2018, 15:26
O tânără dinamovistă are nevoie de ajutor! Donează sânge şi salvează-i viaţaGALERIE FOTO
Update / După o perioadă în care a fost conştientă şi stabilă, cu ajutorul tuturor celor care au donat şi au distribuit, Mihaela traversează o nouă perioadă de luptă. Tânăra fană a echipei Dinamo a fost din nou sedată după apariţia unor complicaţii. Trebuie să continue lupta, iar pentru asta are nevoie în continuare de trombocite. Donează sânge şi o poţi ajuta.
 

 

Ştefan Elena-Mihaela a fost diagnosticată cu limfom hodkin IIIB cu screloza nodulară şi este internată la spitalul Fundeni pe secţia transplant medular – haplotransplant de celule stem donator 50%  şi are nevoie URGENT de TROMBOCITE  – grupa A2 negativ cel mult A2 pozitiv. De precizat că şi cei care au alte grupe de sânge pot dona, iar cei de la spital vor face schimbul si vor utiliza sangele la alte cazuri, iar pentru Mihaela vor aduce grupa de care are ea nevoie.
 
Cei de la centru de donare au rămas fără trombocite grupa ei. Are nevoie urgenta de trombocite grupa ei, care pot fi extrase doar din sânge grupa a2. Cei care vor dona, sunt rugati sa specifice numele, spitalul si secţia unde este internată.
 
Se pot dona asemanator ca o donare de sange clasica. Mihaela Elena Stefan a ajuns la Terapie Intensiva la Spitalul Fundeni în comă indusă. Se află conectată la aparate în urma unui transplant de celule stem varianta pentru vindecare Sindrom Hodkin gradul 3B. În urma transplantului corpul ei nu va produce trombocite o perioadă de timp. Viaţa ei depinde de aceste trombocite. SPECIFICAŢI  NUMELE PENTRU CINE SE FACE DONAREA şi SPITALUL atunci când mergeţi la centrul de donare!
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×