Drama lui Andi Moisescu. Trauma prin care juratul de la Românii au Talent a trecut în copilărie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/04/2020, 15:16
Drama lui Andi Moisescu. Trauma prin care juratul de la Românii au Talent a trecut în copilărie
Chiar dacă nu a avut parte de o copilărie ușoară, Andi Moisescu și-a păstrat mereu zâmbetul pe buze. Sursa foto: Pro TV

Este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din televiziunea românească, mai ales datorită optimismului și umorului de care dă dovadă indiferent de situație. Ne face mereu să râdem cu gura până la urechi atunci când comentează cele mai arzătoare subiecte ale momentului sau când jurizează momentele concurenților care urcă pe scena de la Românii au Talent, însă puțină lume știe că Andi Moisescu ascunde în suflet o durere izvorâtă încă din copilărie.

Andi Moisescu a fost părăsit de tată pe când avea doar 4 ani

Chiar dacă este o prezență extrem de discretă și preferă să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, carismaticul realizator TV și-a deschis sufletul într-un interviu acordat recent. Acesta a vorbit cu sinceritate despre momentul care i-a marcat primii ani din viață, când tatăl, de profesie regizor, și-a părăsit familia fără să privească înapoi.

Andi, care pe atunci era un băiețel de aproape patru anișori, a fost crescut de mamă și, în ciuda greutăților întâmpinate, mărturisește că a avut parte de o copilărie fericită, pentru că femeia care i-a dat viață a avut grijă să nu-i lipsească nimic. Cât despre gestul tatălui său, vedeta Pro TV îl percepe acum ca pe o lecție pe care trebuia să o primească pentru a o putea da mai departe copiilor.

Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei.

Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a dezvăluit Andi Moisescu, precizând faptul că a încercat în trecut, fără succes, să-și găsească tatăl.

În plină epidemie de coronavirus, Andi ne aduce Apropo TV

Chiar dacă răspândirea tot mai rapidă a noului tip de coronavirus a dus la suspendarea multora dintre producțiile de pe micul ecran, emisiunea sa continuă, grație eforturilor pe care le depune în această perioadă pentru ca edițiile să fie realizate în condiții optime. Chiar dacă munca din studio îi ocupă cea mai mare parte a timpului, Andi reușește să-și rezerve câteva zile și pentru familie, spre bucuria Oliviei Steer și a băieților pe care cei doi îi au împreună.

Studioul este foarte aproape de casa mea şi aş putea spune că aici m-am izolat eu. Este un decor drăguţ, 360, deoarece filmez totul, atât pentru canalul meu de Youtube, cât şi pentru emisiune.

Am trimis toată echipa acasă de la bun început şi am rămas singur aici, aşa că volumul de muncă este mai ridicat. Practic, duc emisia de Apropo TV de la un capăt la altul. Am avut şi zile cu 21 de ore de filmare, editare şi montare.

Viaţa mea are două locaţii: acasă şi la studio! Cred că fiecăruia dintre noi ne lipseşte că nu ne mai putem vedea unul cu celălalt, că nu mai avem interacţiune”, a explicat Andi Moisescu. Cât despre David și Luca, aceștia sunt pasionați de sporturi extreme, parkour și sărituri cu schiurile. Chiar dacă astfel de acitivități vor trebui să mai aștepte, micuții își ocupă timpul cu jocuri și sesiuni de vlogging.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×