Ce moment la Românii au talent! Raul Niță cântă la țambal ca un adevărat maestru, la doar 9 ani – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 22:20
Ce moment la Românii au talent! Raul Niță cântă la țambal ca un adevărat maestru, la doar 9 ani – Video
Raul Niță, moment special la Românii au talent. Sursa foto: captură PRO TV

Ce moment la Românii au talent! Raul Niță, un puști de doar 9 ani a dat o demonstrație la țambal cum o fac cei mai mari artiști din lume!

Raul Niță a cântat la țambal la Românii au talent

Băiatul din Ploiești a reușit să îi lase cu gura căscată pe membrii juriului. Motivul pentru care s-a înscris în concursul de talente de la PRO TV este pentru că vrea să fie la fel de celebru ca Michael Jackson.

Băiețelul a spus că s-a uitat la emisiune și i-a venit brusc ideea să participe și el pentru că ar vrea să facă treabă serioasă cu pasiunea sa.

„Pur și simplu stăteam în pat și mă uitam la această emisiune. Vreau să fiu ca Michael Jackson, vreau să fac bani, să mă cunoască toată planeta”, le-a spus Raul Niță lui Pavel Bartoș și Smiley în culise, înainte să pășească încrezător pe scenă.

Andra: „Ai fost ca un artist mare”

Raul a mânuit țambalul într-un mare fel, iar jurații au avut numai cuvinte de laude. Au fost de acord cu toții că talentatul copil merită să ajungă în semifinală.

„E minunat. Felul în care ai cântat a ajuns a trecut prin urechile mele și a ajuns direct în suflet”, i-a spus Andi Moisescu emoționat tânărului țambalist.

„Ai cântat ireproșabil. Te-ai aruncat ca un erou. Ești un erou. Bravo, aplauze”, i-a spus Mihai Petre.

„Ideea e următoarea: tu cânți de un an și 4 luni și 20 de minute și ești bun. Sper să fii în continuare”, a fost verdictul lui Florin Călinescu urmat de un ferm „Da”.

Și jurata de la Românii au talent a avut cuvinte de laudă la adresa băiatului. Cântăreața a remarcat bucuria cu care a cântat și zâmbetul afișat pe față când a văzut că îl aplaudă lumea: „Ai fost ca un artist mare, dar am văzut și copilul din tine. Felicitări”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×