Dramă la Vaslui! O cunoscută stilistă de sprâncene a încetat din viață

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 13:28
Dramă la Vaslui! O cunoscută stilistă de sprâncene a încetat din viață GALERIE FOTO
Cristina Chirică s-a stins din viață la 46 de ani. Sursa foto - facebook

Dramă la Vaslui acolo unde o cunoscută stilistă de sprâncene a încetat din viață. Cristina Chirica, una dintre cele mai apreciate stiliste din domeniul ei a murit la numai 46 de ani. Aceasta a pierdut lupta cu cancerul la sân, o afecţiune nemiloasă pe care a încercat din răsputeri să o învingă. Apreciată pentru talentul cu care lucra, Cristina era cunoscută pe plan local drept „o regină a sprâncenelor”.

Dramă la Vaslui!

De altfel, anunțul că aceasta a murit a stârnit un val de emoţie. Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţele de socializare de către cei care au cunoscut-o. ”Ştiu că nu este bine să pui la îndoială hotărârile celui de sus … că El e cel care ştie cel mai bine cât ne este dat să ducem, când ne soseşte ceasul … Dumnezeu a grăbit plecarea ta doar pentru că El are întotdeauna nevoie de oameni buni.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Din pacate ai fost aleasă să părăseşti această lume într-un mod atât de dur … nu meritai asta …viaţa e nedreaptă! Să veghezi de sus asupra celor dragi ţie … zbor lin spre înaltul cerului, suflet frumos! Adio, înger al sprâncenelor …pe mai târziu”, a scris o apropiată a Cristinei. ”Ai plecat prea repede dintre noi şi ai lasat puiutii tai singuri.

Dramă la Vaslui! Cristina Chirică
Cristina Chirică suferea de cancer la sân. Sursa foto – facebook

O cunoscută stilistă de sprâncene a încetat din viață

Ne-ai promis că nu te dai batută Cris…vei rămăne în sufletele noastre frumoasa noastră, nu te vom uita niciodata şi o sa ne lipseşti Crisss, cuvintele nu îşi mai au rost acum”, a transmis o altă cunoştinţă.  ”Nu realizez că nu vei mai fi. Dumnezeu să te ierte şi să te odihneasca în pace suflet bland, ”Regina sprâncenelor” cum îmi plăcea să-ti spun.

Ai plecat prea repede. Aş fi vrut să mă vad cu tine în alt mod nu aducându-ţi flori pe ultimul drum. Vei ramane mereu în sufletele noastre. Condoleanţe familiei si multă putere”, a scris o altă prietenă a Cristinei Chirica.

 

 

 

Închide ×