Drama fetiței din Piatra Neamț care și-a așteptat părinții toată noaptea într-o scară de bloc. Ana Maria are o poveste foarte tristă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 12:32
Drama fetiței din Piatra Neamț care și-a așteptat părinții toată noaptea într-o scară de bloc. Ana Maria are o poveste foarte tristă GALERIE FOTO
O fetiță și-a așteptat toată noapte părinții în fața ușii. Sursa foto: observator.ro

O poveste tristă s-a viralizat pe rețelele de socializare! Ana-Maria este o fetiță de 12 ani din Piatra Neamț dată dispărută și căutată de polițiști, dar și de câțiva voluntari. Aceștia au răscolit tot orașul pentru a da de fetița care nu s-a mai întprs acasă, de la școală.

O fetiță și-a așteptat toată noapte părinții în fața ușii

Ana-Maria Moldoveanu a ieșit de la școală la ora 13:00, însă nu a mai ajuns la locuința femeii care avea grijă de ea. Locuia de ceva vreme cu această femeie în care părinții săi au avut încredere s-o lase cât timp ei lucrau în Anglia, pentru a strânge bani pentru o casă.

Femeia respectivă a văzut că fata de 12 ani nu s-a întors acasă și a mers de urgență la poliție, unde a dat-o dispărută. Oamenii legii au început s-o caute prin tot orașul. Căutările au durat toată noaptea, însă o veste bună a venit în această dimineață. Fata a fost găsită.

Fata auzise că părinții ei se întorc din străinătate

Ana-Maria auzise că părinții ei se întorc în țară și a fugit imediat la ultimul loc unde au fost înpreună, la un apartament unde au locuit cu chirie, înainte ca părinții ei să plece în străinătate. Planurile s-au schimbat însă iar părinții ei nu au mai venit în țară.

Fata însă nu a știut că părinții săi nu vor mai veni acasă, așa că i-a tot așteptat. S-a așezat pe o scară și a privit spre ușa scării de bloc. Părinții ei nu și-au făcut apariția, însă fata nu a renunțat. S-a făcut târziu, iar copila a adormit pe treptele reci ale scării.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, în această dimineață, în jurul orei 7:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către o tânără de 29 de ani cu privire la faptul că, în scara unui bloc din municipiul Piatra-Neamț, a văzut-o pe minora Ana-Maria Moldoveanu, care a fost dată dispărută în seara precedentă și al cărei caz a fost mediatizat cu sprijinul mass-media. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamț (DGASPC) s-a autoseziat în acest caz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×