O fată de 12 ani a fost mutilată de tren! Tânăra a traversat calea ferată cu căștile în urechi

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 20:01
O fată de 12 ani a fost mutilată de tren! Tânăra a traversat calea ferată cu căștile în urechi GALERIE FOTO
O fată de 12 ani a fost mutilată de tren. Sursa foto: stirilekanald.ro

O fată de 12 ani din oraşul arădean Lipova a fost mutilată de tren, după ce s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure. În plus, copila avea căștile în urechi atunci când a încercat să treacă calea ferată, așa că nu a auzit trenul care se apropia.

O fată de 12 ani a fost mutilată de tren

Incidentul a avut loc în dreptul unui pasaj improvizat, când o elevă de 12 ani s-a angajat în traversarea căii ferate. Aceasta a fost surprinsă de tren, care a accidentat-o în partea de jos a piciorului drept.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, a declarat, marţi, că fata a traversat calea ferată fără să se asigure.

O fată de 12 ani a fost mutilată de tren
O fată de 12 ani a fost mutilată de tren. Sursa foto: antena3.ro

Fata de 12 ani a rămas fără laba piciorului drept

„A traversat pe un pasaj improvizat, fără să se asigure. Fata ar fi avut căştile în urechi, din această cauză nu a observat că se apropie un tren care a accidentat-o în partea de jos a piciorului drept. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Judeţean Arad”, a precizat sursa citată.

Medicii spitalului afirmă că tânăra a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, după ce i-a fost secţionat piciorul de la gleznă în jos. Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident cumplit a avut loc în Sinaia, în luna martie, când un copil de doar trei ani a murit dub roțile trenului. Micuțul a fost lovit de o locomotivă și nu a mai putut fi salvat, chiar dacă medicii au ajuns la locul faptei foarte repede. Copilul locuia în apropiere și a ajuns în zona căii ferate fără să fie observat de nimeni. Vecinii au acuzat părinșii copilului că nu a fost prima dată când l-au lăsat nesupravegheat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×